Forget me not

perjantai 29. toukokuu 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lemmikistä tulee mieleen lapsuuden kesät. Heinäpeltojen välissä kulkeva kapea polku alas joelle, jossa vesi oli aina lämmintä. Laituri, joka on juuri sopiva sekä uimisen että onkimisen opetteluun. Joen penkka täynnä suloisia vaaleansinisiä, hehkuvan oranssisydämisiä lemmikkejä.

Thaimaan-reissullani noin ziljoona vuotta sitten ihastelin, miten näppärästi vain euron-pari maksavalla manikyyrillä sai kynsiin ihanan kesä-boheemit kukkakuviot. Tänään päätin, ensimmäisen kesälomaperiodini alkamisen kunniaksi, toteuttaa thai-tekniikalla vaaleansiniset lemmikki-kynnet.

Lemmikki 2

Pohjavärinä on Lumenen Gel Effect -sarjan metallinkiiltoinen vaalea hiekkainen sävy 46, ”Polku Rannalle” (saatu blogin kautta). Lemmikin terälehdet olisivat voineet ehkä olla vielä aavistuksen intensiivisemmän siniset, mutta mielestäni varastoistani löytyvä Ciatén sävy PP119, ”Ferris Feel” toimii ihan hyvin. Täydellinen oranssin sävy kukan keskustaksi on Ciatén PP106, ”Hopscotch”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Thaimaassa kynsitaiteilijat toteuttivat kukkaisia pikamanikyyrejä hammastikuilla tai katkaistuilla tulitikuilla. Minttu turvautui Body Shopista hankittuun kynsienkoristelupuikkoon – ja lopputulos on lähes yhtä siisti.. :D


Comments are closed.