Säihkysääret

torstai 04. kesäkuun 2015

Pääsin mukaan Indiedaysin ja Braunin kampanjaan ja sen myötä testailemaan uutta Silk-épil 9 -epilaattoria. Tavoitteena oli siloiset säihkysääret viime lauantaille, ystäväperheen tyttären lakkiaisiin.

Mintun sääret

Tampereella keli oli sen verran epävakaa, että ihan paljain säärin ei tohtinut lähteä liikkeelle. Toisaalta tulipahan todettua, että epilaattori-sileiden säärien kanssa myös sukkahousut näyttävät – ja etenkin tuntuvat – niin paljon paremmalta!

Kuvasin pienen videon, jossa kertoilen vähän enemmän kokemuksistani Silk-épil 9 -epilaattorin kanssa:
(tämä on sitten ensimmäinen video evö, jota olen yrittänyt jotenkin editoida… joten toivon hiukan armoa sekä esiintymisen, että ”taiteellisen” vaikutelman suhteen.  Koko videon pituus piti olla maksimissaan kolme minuuttia. Materiaalia kertyi reilun vartin verran ja koko päivän/illan kestäneiden editointi-sessioiden jälkeenkin video on edelleen yli kuusi minuuttia. Tiukkaa asiaa epiloinnista kuitenkin – ja omia kokemuksiani, joten kantsii ehdottomasti katsoa!)

Silk-épil 9 -epilaattorissa on tosiaan monta hyvää ja käyttökelpoista osaa. Epilointi on merkittävästi miellyttävämpää kuin mitä muistelin historiallisilla tiedoillani. Pientä punoitusta toki tulee ja sen vuoksi karvanpoisto kantsiikin hoitaa mieluiten illalla. Jos on aikeissa käyttää itseruskettavia, odottelisin noin vuorokauden verran, että iho ehtii kunnolla tasaantua. Onneksi tuo epilaattori on vesitiivis, eli sitä voi hyvin käyttää myös kyvyssä tai suihkussa. Mikä avaisikaan paremmin huokoset ja tekisi epiloinnista miellyttävämpää, kuin lämmin kylpy?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kampanjasivulla on käynnissä tosi kiva kilpailu, jossa voi voittaa tuon saman Silk-épil 9 -monitoimilaitteen, kun laittaa Instagramiin kuvan sääristään hastagilla #silkepilsääret.  Kilpailuaikaa 28.06.2015 asti.


2 Responses to “Säihkysääret”

  1. Inka sanoo:

    Aivan ihana video! Ostan varamsti tuon upean laitteen. Mahdollisuus myös kasvohierontaan on iso plus!

    Sinun kannattaa ehdottomasti tehdä lisää videoita, sillä olit niin ihanan freesin näköinen, kun esiinnyt!

    • Minttu sanoo:

      Voi kiitti hurjasti Inka!! Ehkä uskaltaudun vielä video-hommiin, kun tästä ensiimmäisestäni toivun… :D