New in 8/2015: River Island kimono

perjantai 05. kesäkuu 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on aika esitellä vuoden kahdeksas muotiostos: ihana, osittain hiukan läpikuultava River Islandin kimono. Kysymyksessä ei ole todellakaan mikään heräteostos, sillä olen etsiskellyt uimarantakäyttöön sopivaa versiota jo viime kesästä. Pitkään kismitti aivan hillittömästi, että missasin Lindexin upean, luonnonvalkoisen, helmin ja kultalangoin kirjaillun kimonon viime kesänä. Se myytiin täällä Tukholmassa (ja ruotsalaisessa nettikaupassa) loppuun silmänräpäyksessä. Suomessa se päätyi kuulemma ihan aleen asti, mutta eipä sattunut siihä välissä olemaan mitään reissuja sinnepäin.

No, enää ei tarvitse harmittella, sillä bongasin Asokselta tämän mustahapsuisen ihanuuden! Materiaali on viskoosin ja polyesterin sekoitusta. Periaatteessa yritän välttää polyesteriä – ja kaikkia muitakin keinokuituja – kaikkialla muualla paitsi urheiluvaatteissa. Biitsikäytössä kuitenkin polyesterisekoite on ihan paikallaan; vaate ei rypisty, vaikka se olisi sullottu rantakassiin ja se kuivuu nopeasti, vaikka kimonon kiskoisi päälle heti uintireissun jälkeen.

River Island kimono 2

Mielessä siintelee luonnollisesti parin viikon päästä koittava Italian reissu. Riminillä luulisi rantavetimille löytyvän käyttöä, vaikka täällä Tukholmassa saa kyllä edelleenkin kulkea päällystakki päällä. Huomiseksi on tosin luvattu peräti 19 lämpöastetta, aurinkoa ja lähes tuuletonta keliä. Tavoite on, että saisin sen kunniaksi vihdoinkin laitettua meidän partsin kesäkuntoon. En kyllä muista, että koskaan olisi mennyt ihan näin myöhäiseen sen kanssa…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Eli nyt on sitten kahdeksan vuoden viidestätoista muotiostoksesta tehty. Sen verran tuo aiheuttaa päänvaivaa, että oli ihan pakko tehdä suunnitelmalista tulevista ostoksista kalenteriin (ja okei, tunnustan, satun myös rakastamaan kaikenlaisten listojen väsäämistä…). Valkoiset tennarit saivat paikan ja peräti kaksi ostosta varasin H&M:n Balmain -mallistoa varten. Edelleen tarvitsisin kärjestä umpinaiset puolikorkeat kengät työkäyttöön (tekisi mieleni näitä & Other Stories pumpseja) ja välikausitakkivalikoimani on käytännössä olematon.

Kimonoon ei ole nyt linkkejä, sillä se on loppuunmyyty sekä Asokselta että River Islandin omassa verkkokaupassa. Itseasiassa olen aika varma, että sain viimeisen kappaleen Asokselta, sillä kävin lähes välittömästi tilauksen tehtyäni tsekkaamassa kuvia uudelleen – ja jo silloin nettisivulla luki, että kimono on loppu. Se kävi niin nopeasti, että olin melkein varma, että koko tilaus peruuntuu – siksi en tehnyt edes mitään hehkutuspostausta etukäteen. Nellyllä on käynyt monet kerrat niin, että tilaus menee läpi, tilausvahvistus tulee hyvässä järjestyksessä ja vasta paketin saavuttua lähetyslistassa lukee, että se ja se tuote olikin loppuunmyyty, mikä on aika hillittömän rasittavaa!

Mutta nyt oli siis parempi tsägä – ja minun puolestani rantakelit saavat alkaa vaikka heti tänään!


4 Responses to “New in 8/2015: River Island kimono”

 1. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Sanan Rimini kohdalla huokaisin, silleen kun naiset huokaisee vetämällä ilmaa suu auki sisäänpäin :) Vaadin paaaaaljon kuvia tuolta reissulta! Mä olen lomaillut joskus Riccionessa ja turistirysähän se on, mutta mulle riittää, että se oli Italiaa :)

  Eilen juuri Katselin Lindexillä valkoista pitsikimonoa, missä oli apsut ja vähän jäi kaivelemaan, että olisiko pitänyt ostaa, mutta valkoinen ei ole ihan mun juttu ja kimonossa tykkäisin tuollaisesta värikkäästä. Lindexillä ollut kimono kun oli aika ”perus”näköinen. En yhtään ihmettele, että tuo sun kimono on loppuunmyyty. Ja vaikka rantavaatteeksi sen ostitkin, niin tuo kyllä kelpaa moneen muuhunkin käyttöön :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Odotan jo niiiin meidän Riminin reissua! Olen käynyt Italiassa tosi monta kertaa, mutta en koskaan Adrianmeren rannalla. Tietty turistimaisuus ei kyllä itseäni haittaa – sehän vain tarkoittaa, että siellä on ne palvelut joita tällaisella reilun viikon rentoutumislomalla kaipaakin. Kuvia ja matkapäiväkirjaa on tulossa aivan varmasti!

 2. Avatar Helen sanoo:

  Itse ostin oman kimononi talvipakkasella, mutta ajattelin ostaessani sen sopivuutta boheemiin kesään. Eli samoilla linjoilla mennään!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kesän lämpimät menevät niin helposti ohi, että niitä ei sovi shoppailuun hukata! Kyllä se on pakkasilla kesätamineet hankittava! :D