Uusia kosmetiikkalemppareita

keskiviikko 01. heinäkuun 2015

Olen ollut kirjoittamassa tätä postausta jo vaikka miten pitkään! Itse tykkään nimittäin kovasti lukea ja kuulla muiden löytämistä uusista hyvistä kosmetiikkatuotteista – ja kokeilla varovaisesti vähän uutta. Oikeastaan jumitan mielelläni vanhoissa hyviksi havaituissa luottotuotteissa, mutta aina joskus löytyy jotain, mikä pistää uusiksi meikkipussin ja kylppärin kaapin sisältöä.

Tässä nyt esittelyssä muutamia viimeisen puolen vuoden aikana testaamiani tuotteita, joihin olen tykästynyt niin, että niitä voidaan jo kutsua uusiksi vakilemppareiksi.Uudet kosmetiikkasuosikit

Kevään ja kesän aikana löytämiäni uusia lemppareita on: kasvoille perinteisen voiteen sijaan laitettava öljy, kynsienkuorintavoide, joka poistaa kuivahtaneet kynsinauhat, kuitukankaiset kasvonaamiot, joissa vaikuttavat aineet ovat jo valmiina, kynsilakan pikakuivattaja ja bikinirajojen hoitoon tarkoitettu, punaisia pilkkuja ja sisäänkasvaneita karvoja ehkäisevä voide.

Uudet kosmetiikkasuosikit

Kasvoöljyihin jäin koukkuun jo talvella. Miten ihanan pehmeältä ja kimmoisalta iho tuntuukaan aamulla, kun on nukkunut yön öljy kasvoilla ja dekolteella! Olen ehtinyt testata Kiéhl’sin, L’Oréalin, orgaanisen M Picaut -merkin ja Lumenen kasvoöljyjä. Kaikki ovat toimineet aivan mainiosti, mutta suosikkini on ehkä lähes tuoksuton M Picaut tai sitten Kiéhl’sin voimakkaan laventelinen versio. Viimeksi mainittua en suosittele, jos laventelin tuoksu tökkii. Itse olen normaalisti hyvin tuoksuherkkä, mutta luonnonlaventeli toimi yllättävän hyvin.

Tällä hetkellä käytössä on Lumenen Complete Rewind kasvoöljy* – ja se toimii mainiosti myös.

Uudet kosmetiikkasuosikit 3

Olen aina ollut tosi huono käyttämään kasvonaamioita, vaikka hyvin tiedän, että varsinkin aikuinen iho kaipaa silloin tällöin kunnon tehoboostia. Sen jälkeen, kun löysin kuitukankaiset valmiit naamiot, tilanne on ollut aivan toinen. Puhtaalle iholle levitettävä naamari on niin helppokäyttöinen, että hoitoja tulee tehtyä silloinkin, kun aikaa mihinkään kunnolliseen itsehemmotteluhetkeen ei ole. Olen testannut muutamia erilaisia ja suosikkini on rauhoittava ja kosteuttava MASQ+ -naamio*, jonka sain testiin taannoisilta Stockholm Beauty Weekiltä.

Lisäplussana tehokas pelotteluefekti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näin bikinikaudella olen löytänyt korvaamattoman avun RFSU:n ”Hair Helper” -voiteesta*. Ihan täysin se ei tietenkään estä punaisten pilkkujen muodostumista tai karvojen sisäänkasvamista bikinirajojen siivouksen jälkeen, mutta kun aloin käyttää kevyen geelimäistä voidetta, tilanne on ollut kirjaimellisesti huomattavasti rauhallisempi. Tuote on melko tuoksuton ja se viilentää ja rauhoittaa ihoa todella tehokkaasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yves Rocherin kynsienkuorintavoiteesta* tuli myös suosikki tosi nopeasti. Haaveilen aina, että olisin yksi niistä huolitelluista naisista, jotka käyvät säännöllisesti, vähintään kerran kuukaudessa, manikyyrissä ja joiden kynnet ja kädet olisivat aina hyvin hoidetut ja kauniit. Käytännössä ehdin kuitenkin istahtaa hoitopenkkiin ehkä pari kertaa vuodessa.

Kuorintavoide onneksi pelastaa suuremmilta katastrofeilta. Kevyt hieronta poistaa kuolleen solukon ja kuivuneet kynsinauhat hellävaraisesti. Kynnen pinta tuntuu heti paljon tasaisemmalta ja kynsinauhat pehmeiltä ja joustavilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kynsien lakkaaminen on helppo tapa piristää olemusta ja mieltä. Monet naiset käyttävät huulipunaa samaan tarkoitukseen, mutta itse kun en ole oikein oppinut koskaan niitä käyttämään, on kynsilakka aivan loistava vaihtoehto. Paitsi että mikään ei ole rasittavampaa kuin se, että kun on askarrellut ajan kanssa jotkut tosi ihanan herkulliset ja hienot lakkaukset – ja sitten tökkäistä ne rullalle johonkin tietokoneen kulmaan tai farkun nappiin.

Vuosien saatossa olen testannut vaikka mitä lakkojen pikakuivattajia, mutta yleisin kokemukseni on se, että joko ne ei toimi tavallista päällyslakkaa kummemmin tai sitten ne ”sammuttavat” kirkkaimmatkin sävyt tylsän harmahtaviksi. Mavalan Mavadry ei varmasti ole mikään uutuus, mutta jostain syystä päädyin testaamaan sitä vasta nyt. Ja oikeasti hämmästyin, miten hyvin se toimii! Lakka kuivuu ilmiömäisen nopeasti ja kovettuukin lähes puutarhahommia kestäväksi. Lisäksi kynnen pinta jää ihanan syvän kiiltäväksi. En edes tajua, miten olen pärjännyt tähän asti ilman tuota!

Tähdellä * -merkityt saatu blogin kautta.


Comments are closed.