Farkkushortsit ja helmikaulukset

maanantai 13. heinäkuu 2015

Peetu 13.7.2015

Spämmätään nyt blogissa päivän asukuvilla, kun on oikein kuvaaja ja kuvattava käytettävissä säännöllisesti.

Peetun maanantaisessa toimistoasussa yhdistyy rennonrouheat farkkushortsit ja suloisen tyttömäinen helmikauluksellinen peplum-toppi. Shortsit ovat sen verran kulutetut, että ne vaativat parikseen jotain asiallista ja siistiä toimiakseen töissä. Tosin Peetun duunissa on varsin vapaamuotoinen dress code, mutta pitää sitä nyt kuitenkin hiukan kiinnittää huomiota pukeutumiseensa.

Peetu 13.7.2015

Sen verran on ollut raikkaat kesäkelit, että nauhakengät on ihan järkevä vaihtoehto. Joinain kesinä ei voi kuvitellakaan mitään sandaaleja umpinaisempia jalkineita kuin korkeintaan urheillessa. Tänä vuonna sellaista ongelmaa ei tosiaankaan ole ollut.

Ohuet nilkkasukat näyttävät tosi kivoilta ja trendikkäiltä – vaikka itselleni ei kyllä olisi tullut mieleen edes testata sitä vaihtoehtoa. Jotenkin nailonsukat ovat olleet aina sellainen piilossa käytettävä asia. Peetun kilometrikoivet myös kestävät hyvin nilkkasukkien pituutta optisesti katkaisevan vaikutuksen. Me persjalkaiset saamme kyllä miettiä toisenkin kerran ennenkuin kopioimme tyylin käyttöön.

Peetu 13.7.2015

En olekaan tainnut muistaa kertoa, että olen lähdössä loppuviikosta Berliiniin Karkkia moikkaamaan! Niin mahtavan kivaa!! Tykkään valtavasti Berliinistä ja ihana nähdä lapsukaisen hoodsit siellä. Eli Berliini-juttuja tulossa blogiin – ja vinkkejäkin saa antaa, vaikka tällä kertaa ohjelmasta vastaa pääasiassa Karkki ja haluan nimenomaan nähdä ja kokea kaikki hänen suosikkipaikkansa siellä.

Peetu 13.7.2015 Peetu 13.7.2015 Peetu 13.7.2015

 

  • paita, Forever21
  • shortsit, Cheap Monday (tuunattu farkuista)
  • kengät, Vagabond (Mintun)


Kirjoittanut Minttu KLO 20:09 Kommentit pois päältä artikkelissa Farkkushortsit ja helmikaulukset

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.