Kruunuprinsessa Victoria – TOP 5

tiistai 14. heinäkuu 2015

Kruunuprinsessa Victoria täyttää tänään 38 vuotta. Sen kunniaksi olen poiminut muutaman suosikkini Vickanin asuista viime vuosilta. Tosiasiahan on se, että parikymppisenä kruunuprinsessa pukeutui varsin tätimäisesti, mutta iän karttuessa ja itsevarmuuden lisääntyessä hänestä on kuoriutunut todellinen tyylitaituri ja kaunotar.

Nimesin asut TOP 5 -valinnoiksi, mutta oikeasti todella upeita kokonaisuuksia olisi ollut vaikka miten paljon. Sanotaanko nyt sitten vaikka niin, että tässä on asusuosikkini, jotka syystä tai toisesta ovat erityisesti sykähdyttäneet.

Kruunuprinsessa Victoria 1

Polarpris-palkintojenjakotapahtumaan tämän kesän alussa kruunuprinsessa Victoria oli pukeutunut ruotsalaisen Dagmarin hurmaavaan keveään silkkikreppimekkoon. Pitkät roikkuvat tupsumaiset korvikset ja kultainen kirjekuorilaukku täydentävät elegantin ja kesäisen kokonaisuuden. Rakastan tuota Dagmarin mekkoa ja sovitin siitä polvipituista versiota joskus viime keväänä. Budjetti vain ei siinä vaiheessa ihan taipunut investointiin asti.

Kruunuprinsessa Victoria 2

Monivivahteiset beigen sävyt pukevat tummaa kruunuprinsessaa todella hyvin. Tässä illallisille menossa päivää ennen hänen ja prinssi Danielin häitä Elie Saabin upeassa luomuksessa.

Kruunuprinsessa Victoria 3

Viime joulukuussa Nobel Galan jälkeisenä iltana tarjottavalla illallisella (THE KINGS DINNER FOR THE NOBEL LAUREATES 2014). Ankarasta googlauksesta huolimatta en saanut selvitettyä kenen käsialaa puku on, mutta yhtäkaikki häikäisevän upea ja elegantti kokonaisuus.

Kruunuprinsessa Victoria 4

Pikkuveljen häissä tänä kesänä H&M:n luomuksessa. Arvostan tosi paljon sitä, että kruunuprinsessa valitsee usein ruotsalaisten suunnittelijoiden suunnittelemia asuja ja voi olla hyvinkin ennakkoluuloton. Ja luonnollisesti myös aina huikean tyylikäs ilmestys.

Kruunuprinsessa Victoria 5

Olin Sveriges Radion suomekielisen toimituksen vieraana kommentoimassa kruunuprinsessa Victorian ja prinssi Danielin häitä suorassa lähetyksessä. Onneksi siellä oli lisäksi kaksi muuta kommentaattoria ja kaksi toimittajaa. Pääsi nimittäin Mintulta pienet itkut, kun Victoria astui ensimmäisen kerran esiin ihanassa hääpuvussaan eikä puhumisesta tullut yhtään mitään – sen verran sykädyttävä näky oli. Pär Engshedenin suunnittelema puku on kertakaikkiaan mielettömän upea ja sopii kantajalleen juuri niin täydellisesti kuin vaan voi toivoa!

Bonuksena vielä superhurmaava prinsessa Estelle tänään äiti-Victorian syntymäpäivillä.

Prinsessa Estelle

Voipi olla, että ruotsin kuningashuoneen prinssessojen muoti- ja tyyliperinteille on ainakin yksi innokas jatkaja tiedossa!

Kuvat: Elle.se, Stella Pictures


2 Responses to “Kruunuprinsessa Victoria – TOP 5”

  1. Vickan on kyllä minun suosikkini kuninkaallisista (ja Daniel ja Estelle bonuksena tottakai). Victoria on paitsi luonnollisen kaunis ja tyylikäs, niin kuulemma erittäin ihastuttava ja lämminhenkinen – tämän ovat kertoneet muutamat ystäväni, joilla on ollut ilo hänen kanssaan keskustella ja ruokailla.
    Ja kaikkien viime vuosien prinsessahäiden pukuloistossa on tuo Victorian hääpuku ehdoton ykkönen. Täysi kymppi ja rapiat päälle;)

    • Minttu Minttu sanoo:

      Victoria vaikuttaa tosiaan hyvin aidolta ja lämpimältä ihmiseltä – sen lisäksi, että on hurjan elegantti nykyään kaikissa tilanteissa. Monet täällä onkin sitä mieltä, että kunkku tekisi viisaasti, jos siirtyisi ansaitulle eläkkeelle ja siirtäisi kruunun Vickanille.