Kesäkeskiviikko ja kukkahousut

keskiviikko 15. heinäkuun 2015

Ihana MouMou-Iina heitti hauskalla haasteella. Tuntui, että aikaisemmin blogeissa kiersi kaikenlaisia haasteita ihan yhtenään, jopa melkein kyllästymiseen asti. Nykyisin niihin ei törmää enää niin usein – tai sitten minä ja blogini vain olemme jääneet haasterinkien ulkopuolelle…

Edellisestä haasteesta on sen verran aikaa, että nyt tuntuukin oikein hauskalta vastailla kysymyksiin! Haastan tässä samantien Iinan tavoin kolme bloggaria mukaan. Tervetuloa Lady of the Mess -blogin Lady, Sara S. -blogin Sara ja Mami Go Go -blogin Minttu paljastamaan salaisuuksianne!

Minttu 14.7.2015

Ihan ensimmäisenä pitää tunnustaa, että nyt tässä esittelyssä oleva asu on eiliseltä, eikä suinkaan tältä päivältä. Outfit piti laittaa eetteriin jo eilen, mutta siinä blogihommia tehdessäni jämähdin ensin lukemaan juttuja kruunuprinsessa Victorian syntymäpäiväjuhlista ja sitten selailemaan muita Vickan-kuvia. Lopulta oli pakko siirtää asukuvat tälle päivälle ja blogata ihanasta Victoriasta eilen.

Mutta nyt siis eilisen asun ohessa vastailut Iinan heittämään haasteeseen.

1. Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta?

Tuntuu, että olen blogannut jo niin kauan, että kaikki mahdollinen on tullut kerrottua täällä blogissa! Mutta Riminin reissumme innoittamana paljastan ystävyytemme alkutaipaleen Tinnin kanssa.

Tinni tuli meidän luokalle alakoulun viidennellä, kun hän ja perheensä muuttivat Hämeenlinnasta Tampereelle. Opettajamme laittoi ”ulkoilutusohjelman” meille tytöille niin, että luokan tulokkaalla olisi aina joku kaveri myös koulun jälkeen. 11-vuotiaan vakaumuksella inhosimme tällaista pakottamista ja muistan, että olimme Tinnille aika kurjia, kun ensimmäisen kerran mentiin iltapäivällä Pyynikille kävelylle. Onneksi tajusin hyvin nopeasti, että eihän se Tinnin vika ole, että meidät on pakotettu hänen kanssaan leikkimään ja että tuo uusi tyttöhän on nokkela, fiksu, hyväsydäminen ja hauska. On myös onni, että Tinni ei suhtautunut niin vakavasti alkuaikojen härnäykseen (11-vuotiaat tytöt voivat kyllä olla aika kauheita!) ja halusi kaikesta huolimatta olla ystäväni!

2. Onko sillä väliä, mitä lukijat ajattelevat blogistasi? Miksi?

Kyllä on. Ei niin, että muokkaisin ajatuksiani, tyyliäni tai kirjoitustapaani lukijoiden kommenttien ja mielipiteiden mukaan, mutta välitän silti paljon siitä, mitä he ajattelevat blogistani. Toivon, että ihmiset tykkäävät jutuistani, saavat inspiraatiota ja viihtyvät. Olen valinnut kirjoittaa julkista blogia – ja siitä syystä sillä on suuri merkitys, mitä lukijat ajattelevat. En esimerkiksi haluaisi sellaista tilannetta, että blogillani olisi aivan järkyn paljon lukijoita, mutta suurin osa kävisi täällä, koska rakastaisivat inhota juttujani. Olen onnellinen siitä, että blogissani on mukava tunnelma ja selkeästi aivan ihanat lukijat!

3. Miten bloggariminä eroaa ”reaaliminästäsi”?

No, periaatteessa ei mitenkään. Tosin en kirjoita ”päiväkirjablogia” vaan hyvän mielen lifestyle-blogia. En tilitä täällä jokaikistä vastoinkäymistä ja sanaharkkaa, joita kohtaan elämässäni. Välillä tulee tietty avauduttua, jos on suurempia kysymyksiä tai pohdinnanaiheita edessä, mutta muuten pyrin keskittymään jutuissani aina siihen pilven kultareunukseen. Uskon, että se on itsellenikin hyväksi. Silti en ole sitä mieltä, että bloggariminäni eroasi jotenkin reaaliminästäni – en vain tee tiliä ihan jokaikisestä asiastani blogissa. Tai ehkä sittenkin olen vielä kovempi sähläämään oikeassa elämässä kuin blogissa? Haha!

Minttu 14.7.2015

4. Mikä saa sinut nauramaan?

Hassuttelu, tilannekomiikka, ihanat kisut Sunshine ja Sailor Moon, parhaat lapsukaiset Karkki ja Peetu, hysteriakohtaukset, yliväsymys, yleinen pöljäily, hyvät elokuvat, jalkapohjien kutittaminen, nasevat kommentit, hölmöt kissavideot, iloiset sattumukset, yllättävät onnistumiset ja varmaan vielä monet muutkin asiat, jotka eivät tule nyt tässä mieleen. Nauran paljon. :D

5. Mitä luovuus merkitsee sinulle?

Luovuus on minulle oman jutun tekemistä ja siihen uskomista muiden mielipiteistä välittämättä. Luovuus on paljon muuta kuin taito soittaa, piirtää tai tehdä jotain ”virallisesti” luovaa – se on oman sisäisen äänen kuuntelemista ja siihen uskomista. Luovuus on myös leikkiä ja mielikuvitusta, asioiden tekemistä eri tavalla.

Minttu 14.7.2015

6. Ketä läheistäsi ihailet?

Ihailen monia läheisiäni. Kaikki ystäväni ovat omalla tavallaan menestyneitä, luovia, herkkiä ja upeita ihmisiä, jotka ovat selvinneet elämässä vastaan tulleista tosi vaikeistakin asioista elämänilonsa ja uskonsa ihmisiin säilyttäen.

Kaikkein eniten ihailen kuitenkin tyttäriäni Karkkia ja Peetua. Fiksuja, lahjakkaita, älykkäitä, suvaitsevaisia ja lämpimiä upeita nuoria naisia, joilla on koko elämä edessä. On ihan uskomaton kunnia, että juuri minulla on ilo ja onni saada olla heidän äitinsä! Miten paljon olenkaan heidän ansiosta oppinut – ja niin paljon opin edelleen.

7. Mikä sinussa ärsyttää itseäsi?

Olen aika kova haaveksija ja taivaanrannanmaalari. Välillä ärsyttää, että saan niin vähän aikaiseksi. Iso osa suunnitelmista – isoista ja pienistä – jää roikkumaan ikiajoiksi todo-listalle. Mutta toisaalta, yritän hyväksyä myös tämän puolen itsestäni ja todeta, että mikäs kiire tässä, valmiissa maailmassa… Haha!

8. Mikä sinussa ihastuttaa muita?

Tätä pitäisi tietty ensisijaisesti kysyä niiltä ”muilta”. Kuvittelisin kuitenkin, että iloisuuteni, positiivisuuteni ja aina-valmis-seikkailuun -asenteeni on valttejani.

Minttu 14.7.2015

9. Mikä sinusta tulee ”isona”?

No sen kun tietäisi… Haha! Isoäiti – tai mielummin mummu – toivottavasti ainakin! Työuralla on tällä hetkellä tavoitteena hyvin voiminen, mutta jotenkin tuntuu, että tässä ei ole vielä kaikki, mitä minulla on annettavana.

10. Uskotko onnellisiin loppuihin? Perustele.

En usko. Loppu on loppu – eikä siinä ole mitään onnellista. Uskon onnelliseen matkaan, onnelliseen liikkeeseen ja onnelliseen kehittymiseen – uskon jopa onnelliseen muutokseen. Mutta onnellisiin loppuihin en usko.

Minttu 14.7.2015

 • t-paita, Primark
 • housut, Mintun ompelimosta
 • jakku, Mintun ompelimosta
 • laukku, Michael Kors
 • sandaalit, Marni for H&M


14 Responses to “Kesäkeskiviikko ja kukkahousut”

 1. Kiitos haasteesta – näitä on kiva lukea ja kiva tehdäkin;)
  Tuollainen ystävyys, joka on jatkunut jo kouluajoilta, on suuri rikkaus <3
  Luovuutta kuvailit niin hienosti, että jäin noita sanojasi oikein pohtimaan - ja enpä tiedä, mitä enää omassa postauksessani osaisin enemmän sanoa!
  Kivaa loppuviikkoa sinulle, Minttu <3

 2. Sr sanoo:

  Ihana postaus! Blogisi on ehdottomasti hyvän mielen blogi ja täynnä aito elämä. Ei Luis Vuittoneita tai blogivillityksiä tms pintaliitoa :-) Olen lukenut blogiasi jo vuosia joten te – sinä, Karkki ja Peetu – tunnutte suorastaan tutuille ja välillä juttujasi lueskellessa miettii mitähän tytöille kuuluu tms! Ihanaa kesää ja Berliinin matkaa!

  • Minttu sanoo:

   Voi kiitos Sr! Muistankin sun nimimerkin vuosien takaa. Tuntuu tosi hyvältä, että siellä ruudun takana on virtuaali-ystäviä, jotka ovat olleet mukana jo pitkään!

   Täällä nyt istuskelen Berliinin Schönefeldin lentokentällä ja odottelen noin tunnin päästä Genevestä opintoreissulta palaavaa Karkkia, että voidaan sitten yhdessä mennä hänen kämpille!

   Ihanaa kesää myös sulle!

 3. Irma K sanoo:

  Hyvä tunnelma välittyy blogistasi.

 4. Sara S. sanoo:

  Kiitos Minttu haasteesta <3 Yritän tehdä tämän mahdollisimman pian.
  Kyllä näitä haasteita oikeasti on vähemmän kuin ennen ja moni katkeaa, kun kukaan ei viitsi tehdä ja jatkaa eteenpäin.

 5. Mä tykkään kovasti haasteista, ja tykkään ottaa vastaankin! Kyllä sun blogion just sellainen hyvänmielen blogi, kuten sen haluat olevankin. Siks mäkin tykkään tätä lukea! Joskus ihanan kipakka Minttu tulee esiin kaiken hymyilyn takaa, ja se on kuin chili suklaassa – siis parasta mahdollista!

 6. Siiri sanoo:

  Ihana asu, Minttu! Rupesin tiiraamaan, että mistä olet hankkinut nuo hienot housut ja jakun, mutta ne olivatkin itse tehtyjä. Vau! Tässä taas näkee että jos on ompelemisen taito, voi pukeutua ja yhdistellä paljon kiinnostavammin ja omaperäisemmin. Mintun ompelimo on kyllä tämän blogin suurimpia vetonauloja mulle

  • Minttu sanoo:

   Voi kiitos!! Ompelimossa on ollut nyt viimeaikoina vähän hiljaista, mutta pitäisikin taas ryhdistäytyä… Kankaita löytyy edelleen varastoista vaikka miten paljon. :)