Berliini next !!

torstai 16. heinäkuu 2015

Berliini 1

Tänäiltana, ihan tuossa noinabout reilun tunnin päästä kaasuttelee kiitoradan päässä lentsikka, Minttu kyydissään ja määränpäänä Berliini. Niin kivaa!!

Vietän pitkän viikonlopun Karkin luona ja tarkoitus on tutustua neidon kotikulmiin, yliopistoon ja suosikkipaikkoihin. Ensin ajateltiin, että kierretään kaikki viralliset nähtävyydet, joihin en ole aikaisemmilla reissuillani ehtinyt, mutta sitten päätettiin, että jätetään suunnitelmat aika avoimiksi. Tärkeintä on, että saadaan hengata yhdessä ja päätetään vähän säidenkin mukaan lähdetäänkö pyöräileen vai kierteleen museoissa.

Sen verran on nyt päätetty kuitenkin, että pääsen tutustumaan Deutscher Bundestagiin (sikäläinen eduskunta tietääkseni), joka on Karkin mukaan tosi mielenkiintoinen vierailukohde. Sinne pitää oikein varata aika ja siksi tuo piti lyödä lukkoon jo etukäteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensi viikolla, kun olen taas kotiutunut, onkin sitten luvassa todennäköisesti vähän toisenlaisia Berliini-vinkkejä kuin aikaisemmin!


2 Responses to “Berliini next !!”

  1. Avatar Sara S sanoo:

    Ihanaa matkaa !
    Unohtui laittaa tohon edellisen postauksen kommenttiin, että tykkäsin asusta ja ne Marnin sandaalit on upeet. Miten mä olen missanut ne ? Muistan harmitelleeni, kun en saanut niitä silkki shortseja.

    • Minttu Minttu sanoo:

      Kiitoksia kovasti! Sandaalit ovat olleet luottoystävät jo monta kesää. Nyt hiukan huolestuneena seurailen, kun osoittavat hiukan eläköitymisen merkkejä… :)