Back to business

maanantai 20. heinäkuu 2015

Peetu 20.7.2015

Meikäläinen on tässä viettänyt ihan lunkia Berliinin reissusta toipumiseen omistettua päivää. Vinkkipostaus on tekeillä ja ajattelin jakaa sen tällä kertaa  kahteen eri postaukseen. Nyt on niin paljon sisäpiirin tietoa, että ruokailuihin keskittyvät ja must-see -vinkit ei mitenkään mahdu yhteen juttuun.

Samalla, kun Minttu on keskittynyt matkalaukun ja kameran muistikortin purkamiseen, on Peetu palannut reilun viikon vapaitten jälkeen takaisin sorvin ääreen.

Peetu 20.7.2015

Sinivalkoinen perushame – Mintun mukaan ”mosaiikkihame” – on tosi maanantai-aamujen pelastaja. Kapea ja napakka hame on juuri sen verran joustava, että siinä on mukava olla, mutta yleisilme on silti skarppi ja fiksu. Valkoinen t-paita on ihan klassikko, mutta pinkit Hasbeensit tuovat kokonaisuuteen rentoa peetumaista twistiä.

Nyt mun täytyy alkaa selvittää, että miksi ja kuka on tagannut minut facebookissa kiertävään alatyyliseen linkkiin. Jos joku facebook-kaverini sellaisen saa tai näkee, niin se en TODELLAKAAN ole minä, joka sitä levittää!! (Vaikka en usko, että kukaan sitä oikeasti luulisikaan…)

Peetu 20.7.2015 Peetu 20.7.2015 Peetu 20.7.2015 Peetu 20.7.2015 Peetu 20.7.2015

 • t-paita, H&M
 • hame, H&M
 • kengät, Swedish Hasbeens


4 Responses to “Back to business”

 1. Avatar Hanna sanoo:

  Ei voi muuta sanoa kuin että vau! Ihana asu ja miten Peetua onkin siunattu noi pitkillä ja kauniilla koivilla? Upea nuori nainen :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitokset Peetun puolesta! Äidiltään ei ainakaan ole sääriään perinyt… :D

 2. Avatar Helen sanoo:

  Nuo vadelmanpunaiset kengät ovat kyllä piste i:n päälle tuossa asukokonausuudessa!