Raitaneulemekon kesästailaus

torstai 23. heinäkuu 2015

Minttu 22.7.2015

Hei nyt siis oikeesti. Tiedän, että on kesä – sen näkee, kun katsoo kalenterista. Tiedän myös, että on väsyttävää ja todella turhanaikaista valittaa säästä, kun ei sille kuitenkaan mitään voi. Nyt on kuitenkin mielestäni poikkeustilanne. Ei voi mitenkään pitää paikkansa, että heinäkuu alkaa jo olla lopuillaan ja yhä on sellainen tilanne, että saa olla ilonen, jos elohopea on kivunnut edes siedettäviin lämpölukemiin.

Okei, olihan ne tasan kolme hellepäivää, jolloin vielä pimeän tultuakin tarkeni paitahihasillaan – ja sen lisäksi ne pari kolme, jolloin päivällä auringossa selvisi ilman takkia. Mutta nyt taas. Aivan huolimatta siitä sataako vai paistaa, varpaat ovat kohmeessa, jos erehtyy liikkeelle paljain säärin. Kuten minä eilen.

Minttu 22.7.2015

Pitää nyt kuitenkin laittaa tämä suosikkimekko myös vähän kesäisemmin stailattuna tänne blogiin, kun edellisillä kerroilla se on ollut vain sukkisten kanssa ja vähän puetumpana settinä. Tosin auringonpaisteesta huolimatta tuli eilisessä viimassa hiukan ikävä sukkahousuja – mutta joku raja nyt sentään! Ihana ohut By Malene Birgerin villahuivini pelastaa onneksi pahimmalta kohmeentumiselta.

Minttu 22.7.2015

Olette ehkä jo huomanneetkin, että Indiedays on tekemässä lukijatutkimusta eri blogeihin liittyen. Kyselyssä tiedustellaan mm. suhtautumista blogimainontaan ja miten se vaikuttaa lukukokemukseen. Tutkimus pompsahtaa esiin ehkä ärsyttävänkin usein kaikissa Indiedays ja Inspiration blogeissa, mutta hirmu vaikea sitä on mitenkään muuten saada tietää ihan oikeasti, mitä siellä ruudun takana ajatellaan. Usein kun sitä palautetta annetaan spontaanisti vasta, kun oikein ärsyttää.

Kaikenlaisiin tutkimuksiin ja kyselyihin vastaaminen voi tuntua tosi turhalta, vaikka niinkuin nyt tässäkin tapauksessa, tavoitteena on tehdä lukukokemuksesta mahdollisimman mukava. Olisin ihan superhyperonnellinen, jos mahdollisimman moni teistä lukijoistani jaksaisi vastata kyselyyn juuri Go 4 it vol. 2 -blogi mielessään. Vastaaminen on täysin anonyymiä, mutta me bloggarit saamme omia blogejamme koskevat tulokset tiedoksi.

Minttu 22.7.2015

Halukkaat voivat jättää myös yhteystietonsa lukijatutkimuksen lopussa. Vastaamalla kyselyyn voi osallistua arvontaan, jossa on palkintoina kolme 100 euron arvoista lahjakorttia (käsittääkseni Stockmannille) sekä 30 kpl kauneustuotepakettia. Yhteystiedot käsitellään erillään vastauksista ja niitä käytetään ainoastaan arvonnan yhteydessä.

Olisi ihan älyttömän mielenkiintoista saada kurkistaa edes pikkuisen sinne ruudun toiselle puolelle – ketä siellä on ja mistä tykkäätte. Toivon siis tosi kovasti, että innostutte vastaamaan lukijatutkimuksen muutamiin kysymyksiin. Kyselyyn pääsee tästä linkistä ja siinä on vain muutamia kysymyksiä, joihin vastaamiseen ei paria minuuttia kauempaa mene!

Minttu 22.7.2015 Minttu 22.7.2015

 

 • mekko, COS
 • huivi, By Malene Birger
 • sandaalit, Clark’s


6 Responses to “Raitaneulemekon kesästailaus”

 1. Avatar helmihillo sanoo:

  Hei Minttu!

  Onpa kaunis yhdistelmä ja hehkeä malli :)
  Kiitos kivoista postauksistasi!

  Mukavia kesäpäiviä!

 2. Avatar Tiia K sanoo:

  Miten nyt onkaan, että raidallinen mekkosi kolahtaa aivan täysillä. <3 Tosi kiva pinkki huivi! (Miten niin raitahullu;)

  Ilahdutti kovasti että kävit blogissa, aurinkoa viikonloppuun <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kyllähän minä sun blogiasi aina ehtiessäni luen! Vähän se e:llä alkava välillä rajoittaa ylipäätään blogien lukemista, mutta epäsäännöllisen säännöllisesti kuitenkin… Ja mekko on tosiaan ihan sun ”signature-tyyliä”! :D

 3. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Tämä on ihan järjettömän säälittävää :) Siis tämä, että tänä kesänä pitää ihan erikseen stailata lämpimät vaatteet kesään sopivaksi, kun muuten tulee hypotermia! Olisi nimittäin kiva pitää hellemekkoja eikä miettiä, että mätsääkö kukkamekko villatakin kanssa. Minä olen päättäväisesti pitänyt mekkoja, mutta alla on paksut fleecesukkikset – samat joita pidän talvella. Sääret ovat siis väriltään kuin keitettyä spagettia :D :D Mutta jospa vielä elokuussa helle meitä hellisi :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Toivotaan, että vielä saataisiin nauttia hetki oikeasta kesästä! Kyllähän sitä usein elokuussa on tosi lämmin, joten uskotaan siihen. Saisi pistää fleece-sukkikset edes hetkeksi sivuun… :)