Heinäkuun viimeinen – sukkahousupäivä

perjantai 31. heinäkuu 2015

Peetu 31.7.2015

En voi ollenkaan käsittää, että tänään on heinäkuun viimeinen – en mitenkään! Luin juuri hetki sitten artikkelin, jossa todettiin, että sitä tietää olevansa keski-iässä viimeistään siinä vaiheessa, kun aika tuntuu menevän ihan älyttömän nopeasti. Keväät, kesät, syksyt, talvet vilahtelevat ohitse siihen malliin, että hyvä kun huomaa vuodenajan muuttuneen.

No, tänä vuonna tämä kesäksi kalenterin mukaan merkattu ajanjakso on kyllä antanut erinomaista taustatukea siihen tunteeseen. Keli on ollut niin alkukeväisen kolea ja epävakainen, aurinkoisetkin hetket yhtä yllätyksellisiä ja nopeasti ohimeneviä kuin maaliskuussa, että eipä kai tuo mikään ihme ole, että sitä vähän on kummissaan kesän loppumisesta. Eihän se ole vielä edes alkanut!

Peetu 31.7.2015

Peetu on hametyttö henkeen ja vereen. Housuja ei neidon päällä näe kuin oikeastaan poikkeustapauksissa; kuulemma talvi Uumajassakin meni fleece-sukkiksia helmojen kaveriksi kerrostaen. Vaikka tuntuukin lievästi sanottuna epäreilulta, että heinäkuussa pitää kiskoa sukkahousut jalkaan, jos haluaa pukeutua hameeseen ilman polvilumpioiden jäätymisvaaraa, se oli Peetun mielestä pienempi paha kuin housut. Pest eller kolera – rutto tai kolera – niin ne pukeutumisvalinnat on tänä kesänä pitkälti mennyt.

Suosikkihame on saanut tällä kertaa kaverikseen helmillä ja kivillä koristellun kauluspaidan sekä ihanaksi väripilkuksi Minimarketin punaiset nauhakengät. Samaisia nauhakenkiä oli myös mustana kiiltonahka-nappanahka -versiona Åhlénsilla, mutta vielä 40 % alessakin hinta oli niin suolainen, että en raatsinut niitä kotiuttaa. Peetulla kävi kyllä tosi tsägä, kun löysi nuo ihanat punaiset silloin aikoinaan Minimarketin ystiksestä alle 100 eurolla.

Peetu 31.7.2015

Perjantainen toimistopäivä sujui tässä outfitissä mukavasti. Huomenna Peetu suuntaakin sitten Berliiniin isosisko-Karkin luokse viikon lomalle. Toivottavasti siellä on vähän kesäisemmät kelit kuin täällä. Luulisi, että on… Tännekin on kuitenkin luvattu jo melkein kivaa keliä.

Peetu 31.7.2015 Peetu 31.7.2015 Peetu 31.7.2015 Peetu 31.7.2015
Peetu 31.7.2015

 • paita, Monki
 • hame, Monki
 • kengät, Minimarket


13 Responses to “Heinäkuun viimeinen – sukkahousupäivä”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihanat sukkahousut :)

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Meidänkin Emma (maanantaina 23v) on hametyttö henkeen ja vereen ja kappas Monki yksi lempikaupoista. :) Kaunis tytär sinulla. <3

  Ja vastaus kysymykseen oman blogin puolella, meillä on kaksi kissaa ;) Osku ja Onni. Onni adoptoitiin kun asuimme Latviassa ja pojat ovat muuttaneet myös Latviasta Tukholmaan ja sieltä tänne. Paljon ovat maailmaa nähneet, hih. :)

 3. Avatar Tiia K sanoo:

  Meidänkin Emma (maanantaina 23v) on hametyttö henkeen ja vereen ja kappas Monki yksi lempikaupoista. :) Kaunis tytär sinulla. <3

  Ja vastaus kysymykseen oman blogin puolella, meillä on kaksi kissaa ;) Osku ja Onni. Onni adoptoitiin kun asuimme Latviassa ja pojat ovat muuttaneet myös Latviasta Tukholmaan ja sieltä tänne. Paljon ovat maailmaa nähneet, hih. :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   No, meidän tyttäret on sitten melkein saman ikäiset – Peetu täytti keväällä 22! Ja kaksi kissaa meilläkin! :D :)

 4. Avatar PauMau sanoo:

  Ai siitäkö sen keski-ikäistymisen tietää, ajan nopeutuneesta kulusta. Eikä! Sehän tarkoittaa, että minä olen…;)

  Peetulla on loistava hamemaku, ruutuhameet vaan on <3 Mulla on mustat herrainkengät, mutta en ole niitä saanut vielä minkään asun kanssa mätsäämään. Miksi ne kaikilla muilla näyttää niin hyville!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Haha – joo, kyllä se taitaa niin olla, että ollaan just sitä… :D

   Rohkeasti vain testaamaan herrainkenkiä hameen kanssa. Ruutuhameet varsinkin sopii yhdistelmään oikein kivasti! :)

 5. Avatar Yksi mies sanoo:

  Harmi kun nuo miesten sukkahousut ei ole oikein vielä yleistyneet. Tänä kesänä kun näyttää siltä, että ainakin iltaisin shortsien käyttäminen vaatisi jotain lämmikettä alle. Vai alkaisiko nuo miesten leggingsit olla jo sen verran yleistyneet, että sellaisia kehtaisi käyttää shortsien alla.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kyllähän sitä jonkin verran näkee miehillä legginsejä shortsien alla. Tosin yleensä sellaisessa sporttisessa kokonaisuudessa. :)

 6. Avatar Siiri sanoo:

  Nuo kengät… ihanat.

 7. Avatar Taru N sanoo:

  En yhtään muista miten oli vuosi sitten, mutta tänään en ole sukkahousuja tarvinnut. Muutoin kyllä käytän sukkiksia melkein päivittäin. Elokuun lopulta aina toukokuulle, vähän säistä riippuen. Keskikesällä joskus ohuita ihonvärisiä sukkahousuja jos on vähän viileämpää. Ja onneksi löytyy nykyään sukkahousuja melkein kelille kuin kelille. Ja kuoseja ja värejä myös.

  Ruutuhameista tykkään itsekin, ja vekkihameista. Nauhakengät kuuluvat myös garderoobiin. Minusta sopivat hyvin yhteen. Sukkahousuilla sitten maustan kokonaisuuden sopivaksi kelin ja tunnelman mukaan. Mustat sukkahousut on aina sellainen varma valinta. Värikkäitä sukkahousujakin olen oppinut käyttämään viime vuosina. Niillä voi helposti muunnella asua kuin asua. Mukavaa loppukesää!!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kivaa loppukesää sullekin Taru N! Sukkahousuilla pystyy tosiaan muuttamaan ihan koko asun ilmettä. Peetu käyttää värikkäitäkin, itse olen enemmän vain mustien tai nudejen kannalla. :)