New in 9/2015: Adidas verkkatakki

sunnuntai 09. elokuun 2015

Adidas verkkatakki 1

Kai se on sitten parasta aloittaa shoppailutunnustusten teko. Mihinkään varsinaiseen mopojen karkailuun en ole toki päätynyt, mutta kun ottaa huomioon tämän vuoden viidentoista muotiostoksen kiintiön, voisin sanoa, että ihan kaikkein järkevimpiä päätöksiä ei sitten ehkä kuitenkaan ole tullut tehtyä. Mikään ostos ei sinänsä kylläkään kaduta, mutta joidenkin kohdalla olisi todella voinut katsoa peiliin ja miettiä, että haluanko todella kuluttaa yhden ostokseni juuri tähän.

Adidaksen klassinen musta verkkatakki on vähän siltä väliltä. Tykkään siitä ihan hurjasti – ja olen pitkään ajatellut, että se olisi aivan mainio täydennys vaatevarastooni. Tarkoitukseni on käyttää takkia ihan jakkuna, eikä ainakaan nyt ensialkuun minään urheiluvaatteena. Aion asustaa sen fiksuihin musta-valkoisiin asukokonaisuuksiin ja uskon, että se taipuu myös toimistolle ainakin sellaisina päivinä, kun ei ole edustusta vaativia palavereita.

Adidas verkkatakki 2

Malli on tosiaan superklassinen, musta väri helposti yhdisteltävissä ja kaiken lisäksi taskuissa on vetoketjut! En nyt väitä, että verkkatakki sinänsä olisi maailman järkevin ostos. Ehkä olisin tarvinnut enemmän ihan klassista jakkua – tai vaikka kivaa neuletta, mutta taisin hieman hurmaantua, kun Adidas-outletissa oli kesäale ja 50 % lisäale jo valmiiksi edullisista outlet-hinnoista…

Täytyy myös tunnustaa, että on kyllä vähän Peetun syytä, että läksin verkkatakkikaupoille. Tyttö oli siellä itse ensin ja tehnyt kaikenlaisia kivoja ja superedullisia löytöjä. Nyt meillä on sitten samanlaiset takit. Mallailin yhden illan Peetun ostosta päälleni ja innostuin niin kovasti, että oli pakko mennä ostoksille seuraavana päivänä. Todettiin vielä, että eipä me enää juurikaan samoissa piireissä pyöritä, niin ei se haittaa, vaikka omistaisimmekin samoja vetimiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen aivan varma, että takille tulee paljon käyttöä, vaikken sen hankintaa juuri nyt, tässä tilanteessa, ehkä kaikkein fiksuimpana pidäkään. Sporttivaatteissa on sekin hyvä puoli, että ne voi aina siirtää täysin urheilukäyttöön, kun ne lakkaa viehättämään arkikäytössä.


2 Responses to “New in 9/2015: Adidas verkkatakki”

  1. Avatar n sanoo:

    Moi! Mistäs päin Suomea tää takki löytyi ja mistä liikkeestä?:) Onkohan kauan aikaa sitten ostettu?

    • Minttu Minttu sanoo:

      Moikka! Löysin sen Adidaksen outlet-myymälästä Tukholmasta noin kolmisen viikkoa sitten. :)