New in 10/2015: Adidas Original Superstar

perjantai 14. elokuun 2015

Adidas Original Superstar

These sneakers tho…

En yhtään valehtele (tai edes liioittele kovinkaan paljoa), kun sanon, että olen jahdannut näitä mustaraitaisia Adidas Original Superstareja jo aikaisesta keväästä.

Ostoprosessi eteni juuri niinkuin sillä on tapana, kun oikeasti haluan jotain. Ensin tuumailin, että ihan kivathan nuo ovat, katselin eri sivustojen street style -kuvia ja innostuin vähän lisää. Sitten olin aivan varma, että haluan jotain muuta mielummin, koska kaikilla muilla jo on nuo. Ajattelin, että käynpä siitä huolimatta kuitenkin sovittamassa – tietääpähän sitten, miltä ne näyttää jalassa.

Adidas Original Superstar

Mutta eihän niitä ollut sovitettavaksi asti niin missään! Puna-, valko- ja vihreäraitaisia Superstareja kyllä, mutta ei mustaraitaisia – ja muuthan ei nyt tosiaankaan tullut kysymykseen.

Seuraavassa vaiheessa tsekkailin nettikauppoja ja mitä havaitsenkaan – loppuunmyyty joka paikassa! Kaikki pahan pakkomielteen ainekset alkavat olla kasassa. Kun tähän vielä lisätään se, kun Peetun Lontoossa asuva kaveri tuli käymään Tukholmassa ja meille visiitille, jalassaan uudenhohtavat mustaraitaiset Superstarit. Niitä ihastellessani hän kertoi, että tossujen saaminen oli ollut hänellekin kuukausien projekti – niin totaalisesti ne oli ollut myyty loppuun koko Lontoosta. Ja lisätään vielä sekin, kun kävin Karkkia moikkaamassa Berliinissä ja jo ensimmäisessä kaupassa meitä valistettiin, että ko. malli on loppuunmyyty koko kaupungista – ollut jo kauan.

Adidas Original Superstar

”15 muotiostosta vuodessa” -projektini on opettanut paljon itsetuntemusta. Tällä kertaa tajusin, että olisin ehkä (mutta todellakin vain ehkä) saattanut jättää nämäkin tennarit hankkimatta, mikäli niitä olisi ollut tarjolla milloin vain, missä vain. Nyt, kun juuri tuo väri oli niin totaalisen loppuunmyyty joka paikasta, muodostui melkeinpä haasteeksi saada hankittua oma pari.

Välillä tuntui, että Adidaksen kaltainen yritys käyttää ihan hyödykseen sitä ”pakko-saada” -fiilistä, mikä tulee, kun jotain, mitä on pikkuisen halunnut, onkin tosi vaikea saada. Eihän se nyt voi olla niin vaikea valmistaa mustaraitaisia standardi-tossuja, kun kerran muita värejä on saatavana ihan helposti?

Adidas Original Superstar Adidas Original Superstar

Olin jo melkein luopunut toivosta ja lopettanut koko metsästyksen, kun Peetu kertoi nähneensä Nellyssä samaisia tennareita. No, eihän siellä silloin ollut jäljellä kuin jotain ihan älyttömän isoja kokoja, kun pääsin itse muutaman tunnin jälkeen paikalle. Ihan pettymyksissäni ja (lähes) tylsyyksissäni klikkasin itseni Adidaksen omaan verkkokauppaan vain havaitakseni, että siellä olikin poikkeuksellisesti lähestulkoon kaikkia kokoja tarjolla!

Ja mitä vielä – pientä korvausta vastaan tossuihin saa myös oman tekstin!!

Adidas Original Superstar

Niinhän siinä nyt sitten kävi, että en voinut vastustaa oman nimen lisäämistä kauan kaivattuihin tennareihini – vaikka jos totta puhutaan – en kyllä tunne oloani mitenkään erityisen aikuismaiseksi tämän päätöksen kanssa. Haha!

Adidas Original Superstar

 

No, onhan ne nyt niin hienot ja ihanat ja mahtavat ja ”Minttu”-tekstikin niin vaan upea!! I’m in lööööv! <3


8 Responses to “New in 10/2015: Adidas Original Superstar”

 1. No ne on kyllä niiiin Mintun kengät:)

 2. Avatar Tiia K sanoo:

  On aivan mielettömät! Ja en voisi minäkään vastustaa, nimi tulisi ehdottomasti myös.

  Mahtavaa viikonloppua! <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Hih, kiitti! On tosiaan kaikkea muuta kuin aikuismainen olo nimi-tennarien kanssa – mutta minkäs sitä itselleen voi! :D

   Huippua viikonloppua myös sulle Tiia! <3

 3. Avatar ninneri sanoo:

  Mulla on jotenkin vielä niin tuoreessa muistissa edellinen adidas superstar -kierros että tällä kertaa olen jättänyt noi väliin. Tuli asuttua noin viisi vuotta noissa tossuissa yläasteen ja lukion aikana, veikkaan että ne saattas jopa olla edelleen jossain vanhempien talon vintillä :)
  On ne toki silti kivan näköiset, ja on ollut hauska huomata miten ne on tulleet takas katukuvaan. Köpiksessä taitaa se kokovalkoinen olla suosituin malli, täällä tosin muutenkin rakastetaan mustien housujen ja valkoisten tennareiden komboa :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Mulla taas jäi se edellinen kierros kokonaan välistä. Varmaan siksikin olen nyt ollut niin erityisen innoissani. Kokovalkoiset olisivat melkein tyylikkäämmät vielä, mutta jostain syystä nuo mustaraitaiset olivat vain yksinkertaisesti must! :)

 4. Avatar PauMau sanoo:

  No onhan ne niin makeet! Ja nimi on vähän niin kuin pro-touhua, eikö kaikilla huippu-urheilijoillakin ole nimetyt varusteet ;) (Unohdetaan tässä ne leikki-ikäisten nimellä varustetut tarhavaatteet…)