Reteesti reikäfarkuissa

tiistai 18. elokuun 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoksasin juuri, että olen aivan unohtanut mainita yhden supertärkeän jutun: olen kesälomalla!! Mitäs siihen sanotte! On aika leuhka fiilis olla vapailla juuri nyt, kun kelitkin on vähintään kohdallaan ja käytännöllisesti katsoen kaikki muut ovat lomansa pitäneet. Hiukan tosin haikeuttaa se, että Peetu lähtee jo viikon päästä takaisin Uumajaan – mutta toisaalta Karkki on vielä pari viikkoa kotosalla.

Viikonloppuna ollaan jo vietetty aivan ihanaa, virallista kesää. On uitu, grillattu, hengailtu biitsillä, paistateltu iltaa auringossa ja otettu lunkisti – asioita, joista kesässä erityisesti tykkääme. Peetu tuossa juuri totesi, että tuntuu kuin kesä olisi vasta alkanut. Ensimmäiset aamiaiset parvekkeella tuli nekin nautittua vasta nyt. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan sanoisin silti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenna suuntaamme tyttöjen kanssa pienelle lomareissulle Tukholman saaristoon, Nåttarö-nimiselle saarelle. Ei ole mitään käsitystä löytyykö sieltä toimivaa nettiyhteyttä näin high seasonin ulkopuolella – joten voipi olla, että tässä tulee pieni paussi postauksiin. Lupaan saunoa, uida ja grillata senkin edestä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuossa hetki sitten oli hiukan puhetta siitä, millainen pukeutuminen on toimistolle ookoo ja millainen ei. Shortsien kohdalla mielestäni asia on tulkinnanvarainen ja lopputulos riippuu shortsien tyylistä, pituudesta, muusta stailauksesta, tilanteesta ja päivästä. Sen sijaan nyt (taas) niin trendikkäiden risafarkkujen kohdalla tilanne on täysin päivänselvä: reikäiset housut eivät kuulu toimistolle!

Omat supervaaleaksi pestyt trendifarkkuni olen saanut Espritiltä ja tykkään niistä oikein kovasti. Ne ei ole ihan niin hajalla kuin kaikkein rohkeimmilla fashionistoilla, jolloin polvi ja parhaimmillaan puoli säärtäkin pilkottaa paljaana repaleiden seasta. Silti nuo kurkistusreiät tuovat mielestäni hauskaa ja rentoa fiilistä. Ehkä yksi syy siihen, että niistä on tullut tämän kesän vapaa-ajan lempparifarkut on niiden uskomaton mukavuus ja hyvä istuvuus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesätaivas! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiukan naisellisuutta hain kuitenkin tässä risafarkkuasussa – enkä niinkään mahotonta rouheaa rokkihenkeä. Pallollinen peplum-toppi ja musta-valkoinen pikkulaukku antoivat mielestäni sopivasti vastapainoa ja tunsin oloni ihan lomafiiniksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • paita, Vero Moda
 • farkut, Esprit
 • sandaalit, Clark’s
 • laukku, Botkier


2 Responses to “Reteesti reikäfarkuissa”

 1. Avatar ninneri sanoo:

  Toimistopukukoodi on kyl hauska käsite: meillä se on selkeesti todella venyvää lajia. Meidän toimisto on samoissa tiloissa mainostoimiston kanssa ja täällä näkyy jos jonkinlaista tallaajaa. Itse olen pitänyt polvista risaisia farkkuja kesällä jalassa, koska niitä näkyy (varsinkin mainostoimiston väellä) toimistolla muutenkin. Toisaalta shortseja en oo laittanut jalkaan kertaakaan, vaikka olenkin periaatteessa samoilla linjoilla et siistit shortsit vois olla toimistollakin ihan ok.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kyllähän ne toismistojen sisäiset pukeutumiskoodit vaihtelevat varsin paljon toimialasta ja yrityksestä riippuen – tottakai. Meidän saksalainen, insinöörihommiin perustuva toimisto lienee sieltä semi-konservatiivisemmasta päästä, mutta vielä kaukana konsulttifirmojen tiukoista pukukoodeista. :)