100 years of Fashion – muodin historian pikakurssi alle kolmessa minuutissa

torstai 20. elokuun 2015

100 years of fashion

Siis oletteko nähneet nämä uskomattoman hienot videot!? Varmasti moni on, sillä ne on kiertänyt jo hetken Facebookissa, mutta siltä varalta, jos muodin historian läpileikkaus on vielä näkemättä – suosittelen ehdottomasti katsomaan!

Videolla todella oivaltava näkemys vuosikymmenen pukeutumistyylistä sadan vuoden ajan alkaen vuodesta 1915 ja päättyen vuoteen 2015. Fiksua tekijöiltä valita vuosiluku vuosikymmenen keskeltä – silloin tyyli on ehkä kaikkein keskittynein. Tottakai jokaiseen vuosikymmeneen mahtuu myös muunlaisia trendejä, mutta sekä miesten että naisten video on vähintäänkin nautinnollista ja oivalluksen hetkiä tarjoavaa katsottavaa. Muoti on niin paljon muutakin kuin pelkkiä vaatteita…

https://www.youtube.com/watch?v=M4z90wlwYs8


2 Responses to “100 years of Fashion – muodin historian pikakurssi alle kolmessa minuutissa”

  1. Avatar Siiri sanoo:

    Joo, mahtavia, varsinkin toi miespätkä. Parasta oli toi miesmalli, joka elehti usein aika autenttisesti :D Aluksi miehen housut roikkuivat kyllä ihan liian alhaalla!

    • Minttu Minttu sanoo:

      Kyllähän siellä löytyi kaikenlaisia pikkuvikoja ja meidän aikaan sovellettuja tulkintoja on molemmissa videoissa, mutta kokonaisuudessaan mielestäni kuitenkin tosi herkullisesti tavoitettu myös näiden viimeisimpien vuosikymmenien tyylin keskeisimmät jutut. :)