Fashion Week outfit

maanantai 24. elokuu 2015

image

Loppukesä on ollut niin supertäynnä kaikkea kivaa ohjelmaa, että olen ihan missannut hehkuttaa, että Tukholman muotiviikko on taas täällä!!

Tänään olen jo ehtinyt nähdä Ida Sjöstedtin supersuloisen ja herkullisen tyttömäisen näytöksen sekä Styleinin kauniin, mustan, pellavan ja valkoisen sävyissä pääasiassa kulkeneen malliston esittelyn. Nyt juuri on alkamassa Minimarketin show – ja sitä olen todella odottanut jännityksellä! Siitä on jo monen monta sesonkia, kun tuo yksi suosikkimerkeistäni viimeksi esitteli mallistonsa Tukholman muotiviikon catwalkilla.

Luonnollisesti kamerani on laulanut myös tauoilla ja luvassa on herkullinen katsaus muotiviikkovieraittein tyyleihin.

Peetu napsi muutaman kuvan maanantaisen muotiviikkopäivän asustani ennenkuin läksin juoksemaan bussille. Miten sitä ihminen voi aina olla viimetipassa!? (Ja nyt täytyy mennä, etten missaa Minimarketin näytöstä!!)

image image image image image

  • paita, Rodebjer
  • shortsit, Filippa K
  • kengät, Clark’s
  • laukku, Michael Kors

 


Kirjoittanut Minttu KLO 15:20 Kommentit pois päältä artikkelissa Fashion Week outfit

TUNNISTEET: ,

 

Comments are closed.