Mustavalkoisissa muotiviikoilla

keskiviikko 26. elokuu 2015

Minttu 26.8.2017

Muotiviikoille pukeutuminen on aina ihan oma lukunsa. Siis tottakai sitä yrittää näyttää omissa silmissään kivalta ja sopivasti ajan linjassa olevalta muutenkin, mutta tällaisien merkittävien fashion-tapahtumien kohdalla on syytä katsoa peiliin toisenkin kerran. Vaikka siis ei olisi ollenkaan tavoitteena päätyä katumuotikuvaajien muistikortin täytteeksi.

Kaikissa sosiaalisissa kuvioissa on omat pikku sääntönsä, jotka saattaa ulkopuolisen silmissä vaikuttaa täysin kajahtaneilta. Yksi muotiviikkopukeutumisen perusideoita on se, että silloin ensisijaisesti stailaudutaan muiden katseita varten – sillä vaikka miten muuta yrittäisi väittää, kaikkien outfitit siellä kyllä tulee tsekatuksi. Nyrkkisääntö on se, että päällä pitäisi olla ainakin jotain siltä suunnittelijalta, jonka näytöstä on menossa katsomaan. Vähän samaan tapaan kuin bändipaita tai Ilves-huppari… Pukeutumisella osoitetaan kannatusta ja tukea myös muotiympyröissä.

Minttu 26.8.2017

Suuressa maailmassa ne isoimmat fashion-hahmot vaihtavat vaatteita ennen jokaista näytöstä. Täällä rationaalisessa Pohjolassa korkeintaan iltabileisiin varataan eri asu kuin päiväksi. Hankala sitä olisi ehtiäkään, kun näytösten välillä ehtii tuskin puuteroida nenänsä!

Pääsääntö ainakin Tukholmassa näyttäisi olevan, että ainakin jonkin saman päivän näytöksen designerin tuotannosta pitäisi olla asun osana.

Eilen oli Fifth Avenue Shoe Repair -parivaljakon uuden merkin ”By the No” (by the number – ei ”no”, niinkuin ”ei”) upea ja vaikuttava performanssi heti aamulla ja siksipä päätin, että tämän päivän ”joukkuepaitana” saa toimia V Ave Shoe Repairin liuhuteeppari.

Minttu 26.8.2017

Paita on edestä ohutta satiinia, johon kuvio on osittain aplikoitu ja osittain painettu. Hihat ja selkäosa on pumpulinpehmoista puuvillatrikoota.

Tässä on Mintun ”no onko siellä kamerassa yhtään siedettävää kuvaa” -face.. :D

Minttu 26.8.2017

 

  • paita, V Ave Shoe Repair
  • hame, H&M
  • tennarit, Adidas
  • laukku, Michael Kors
  • aurinkolasit, Ray Ban


Kirjoittanut Minttu KLO 22:37 Kommentit pois päältä artikkelissa Mustavalkoisissa muotiviikoilla

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.