Back to business

maanantai 31. elokuu 2015

Minttu 31.8.2015

No eihän se nyt ihan täysin niin karmeaa ollutkaan se töihin paluu. Viimeisin lomajaksoni oli koko kesän pisin yhtenäinen – peräti kaksi viikkoa putkeen. Hiukan ehdin jo etukäteen jännittää, että mitenkähän rakentavasti sitä oikein osaa suhtautua siihen, että kesä on nyt ihan kaikin tavoin loppu. Kesä, jonka alkaminen tuntui olevan kiven takana. Mutta ihan mukavalta tuntui palata tänään taas sorvin ääreen, tavata kaikkia työkavereita ja lumpsahtaa arjen rutiineihin.

Eroahdistusta kesästä helpottaa kovasti se, että nämä viimeiset viikot olivat kyllä ihan oikeaa lomailua. Tuntuu melkein hassulta, miten paljon sitä ehtikään kahdessa viikossa tehdä ja tapahtua – vaikka samalla oli ihanan kiireetön ja leppoisa meininki. En silti voi väittää, että ihan vielä olisin valmis tunnelmoimaan kynttilän valossa ja ihkuttelemaan neulepaitoihin kääriytymisen onnea. Eikä vielä tarvitsekaan, siitä on ainakin tänään pitänyt huolen lämmin ja aurinkoinen keli. (Tosin nyt taivas on kyllä vetämässä uhkaavan mustaan pilveen, joten huomenna voi olla toinen ääni kellossa…)

Minttu 31.8.2015

Jos joku tarkkasilmäinen on nyt huomaavinaan, että pasteeraan päivän asussa uudessa hameessa, voi kertoa, että se pitää paikkansa. Vuoden viiteentoista muotiostokseen ei kuitenkaan ole tarvinnut kajota, sillä kysymyksessä on yksi kesän aikana Peetun kanssa tekemistämme vaihtokaupoista. Peetun mielestä hame on aivan liian pitkä ja Mintun mielestä taas aivan täydellinen! Onneksi Peetun varastoissa on jo riittävästi mustia lyhyitä hameita, ettei äiskä joutunut lyhennyshommiin, vaan sai sen käyttöönsä.

Tykkään hurjasti hameen nippanappa polven yläpuolelle ulottuvasta pituudesta ja kevyesti kellotetusta mallista. Jos yhtään tunnen itseäni, samainen hame tulee esiintymään erilaisissa toimistoasukokonaisuuksissa tästä lähtien erittäin usein. Hamosen parina on vuosi sitten Berliinin reissulta Zalandon outletista ostettu neulepaita ja Lacosten kiilakorkoiset luottosandaalit. Muistaakseni viime syksynä täällä meillä tarkeni paljain säärin ja sandaaleissa ihan lokakuun alkuun asti; toivottavasti tänä vuonna on samoin!

Minttu 31.8.2015 Minttu 31.8.2015 Minttu 31.8.2015

 • neulepaita, Zalando
 • hame, H&M
 • sandaalit, Lacoste


4 Responses to “Back to business”

 1. Avatar Tiia K sanoo:

  Kiva asu ja näytät niin sädehtivältä. Eikö mahtavaa että aurinko tuli ja pelasti. Jos koko kesä olisi ollut aivan kökkö, niin tässä olisi kyllä huulet aika apeana. :) Aurinkoa viikkoon <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos!! Joo siis ilman näitä viime viikkojen aurinkoisia ja lämpöisiä ilmoja olisi kesän päättyminen ottanut kyllä tosi kovalle. Ihanaa viikkoa myös sulle Tiia! <3

 2. Avatar Hanna sanoo:

  Miten ihana asu! Voisin kotiuttaa kaikki vaatekappaleet heti nyt kaikki tänne! Näytät kovin kauniilta ja onnelliselta näissä kuvissa, tuli todella hyvä fiilis :) mukavaa töihinpaluuta!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti hurjasti Hanna!! Oli kyllä oikein ihana ilta-aurinko, kaunis valo. Mukavaa työviikon alkua sinne sinullekin! :)