H&M Studio AW 2015

torstai 10. syyskuun 2015

HM Studio AW 2015 1

Oletteko jo bonganneet H&M:n tuoreimman mallistolinjan, H&M Studion? Tänään valikoituihin putiikkeihin ja nettiin tullut mallisto on vielä astetta trendikkäämpi kuin H&M Trend -linja, joka tähän asti on vastannut Henkan terävimmästä designista. Studio AW 2015 -mallisto esiteltiin ihan suuren maailman tyyliin viime marraskuussa Pariisissa. Näytöstä tähditti Kendall Jennerin kaltaiset starat ja eturivillä istui kansainvälisiä celebrityjä. Ihan kuin kenen tahansa muotitalon näytöksessä toisin sanoen.

Tsekkasin juuri H&M:n nettikauppaa ja huomasin, että jotkut malliston vaatteet on jo myyty loppuun. Ihan yhteistyömallistojen kaltaista hurmiota näiden kanssa ei vaikuta olevan, mutta kohtuullisen kiitettävää kiinnostusta kuitenkin, vaikka osa vetimistä on varsin haasteellisia tyyliltään.

HM Studio AW 2015

H&M Studio AW 2015 -mallisto on tosiaan tullut tänään torstaina myyntiin. Itse pääsin tutustumaan siihen (ja ennakkoshoppailemaan!) jo aikaisemmin. Sen verran tsemppailen viidentoista muotiostoksen haasteeni kanssa, että päätin jo etukäteen, että mitään en osta (enkä ostanut!), mutta muutamaa asiaa teki kyllä kovasti mieleni.

Etukäteen olin ajatellut, että jos löydän hyvän puolilämpimän sesongin väleihin sopivan takin, ostan sen. Ensimmäisessä kuvassa keskellä on kiva bomber-mallinen villkangastakki, joka olisi voinut olla se oikea. Valitettavasti takin mittasuhteet olivat niin älyttömät, että meistä ei tullut kavereita. Tykkään kyllä pitkistä hihoista, mutta että suht tönkössä villakankaisessa versiossa on parimetrisille käsille tarkoitetut röörit – sitä en oikein ymmärrä.

Tykkäsin myös kovasti ekassa kuvassa näkyvistä superpehmeistä ja hyvin istuvista nahkahanskoista ja reilun kokoisesta army-vihreästä laukusta. Nahkahansikkaita en kyllä yleensä raatsi hankkia, sillä hukkaan joka talvi niin monet käsineet, että parempi vain pysytellä niissä superhalvoissa versioissa, joita myydään kassojen lähellä kahden paketeissa. Laukkuun olisin saattanut sortuakin, weekend bag on oikeastaan ihan hankintalistallanikin, mutta 249,- euron hinta tikkikankaisesta kassista (toki tukevin nahkaisin yksityiskohdin) tuntui vähän turhan suolaiselta.

Tässä ykkössuosikkini mallistosta:

HM Studio AW 2015 3

Kultalurex-neuletakki vetoketjukiinnityksellä ja irroitettavilla hihoilla. Mietin tooodella pitkään, että hankinko vai en. Olin jo menossa kassalle, kun muutin mieleni. Syynä oli se, että en voi mitenkään perustella itselleni minkään ”menovaatteen” hankkimista. Nykyisillekin ulkoiluun sopiville vetimille tulee ihan liian vähän käyttöä. Kysymys oli siis siitä, tuntisinko oloni kotoisaksi toimistolla kultalurexiin kietoutuneena. Voisin kuvitella, että meidän, melko konservatiivinen työpaikkapukeutumiskoodisto, olisi tuon hyvinkin päälläni sulattanut. Etenkin, jos stailaus olisi klassinen ja hillitty. Aloin kuitenkin pelätä, että niin harakka kuin olenkin, koen olevani vähän liian kimaltava toimistolle tuon kanssa. Edelleenkään en ole varma, teinkö oikean päätöksen. Voi olla, että yritän sen vielä jostain itselleni kalastaa…

Aivan superlemppari on myös ihana, isoin muovihelmin koristeltu, paksu pooloneule.

HM Studio AW 2015

En ole ikinä ajatellut, että ruskean, tiilen ja terrakotan sävyt sopisivat omiin väreihini, mutta jotenkin tämä neule tuntui vaistomaisesti heti juuri oikealta!

HM Studio AW 2015 5

Aivan älyttömän pitkät hihat tässäkin! Ehkä se onkin trendikästä, mutta minä en vain ole tajunnut sitä? Neuleen koko on M, joten hihojen pituus ei selity edes isolla koolla… :D

HM Studio AW 2015

Tosi kaunis neule! Helmet tekevät siitä mukavalla tavalla raskaan ja ihanan tuntuisen päällä. Jaquard-neulottu kuvio ja villasekoitemateriaali tekee paidasta myös hurjan lämpimän tuntuisen. Sikäli tuo olisi ollut kyllä kaltaiselleni vilukissalle aivan mainio hankinta.

Nämä ja kaikki muutkin H&M Studio AW 2015 -malliston vetimet löytyvät esimerkiksi täältä.


2 Responses to “H&M Studio AW 2015”

  1. Avatar Susanna sanoo:

    Ilmeisesti noi överi pitkät hihat on seuraavaksi vaatteissa SE juttu.