Hulluna hapsuihin!

perjantai 11. syyskuun 2015

Minttu 11.9.2015

Ihanaa, että on perjantai! Ja ihan superihanaa, että on aurinkoista ja suhteellisen lämmintäkin. Viikko ei ole ollut mitenkään poikkeuksellisen raskas, vaikka muutamana iltana on taas tullut tehtyä ylitöitä pitkälle iltaan. Siitä huolimatta tuntuu, että perjantai ja vapaa viikonloppu ei tullut hetkeäkään liian aikaisin!

Olen juurikin kiitämässä takaisin kaupungille – kävin vain pikapikaa vaihtamassa vähän vaatteita kotona työpäivän jälkeen. Ohjelmassa on treffit ja illallinen hurmaavan Blond Boulevard -Veeran kanssa. Niin ihanaa päästä tiukan työputken jälkeen vähän ihmisten ilmoille ja parantamaan maailmaa hyvässä seurassa.

Minttu 11.9.2015 Minttu 11.9.2015

Ihan niin lämmin ei ole, että tänään olisin tohtinut lähteä Havaianakset jalassa liikkeelle. Katsotaan, jos saisimme järkättyä illallisen lomassa pienet asukuvaussessiotkin, niin voin sitten myöhemmin esitellä myös tämäniltaisen asuni. Mutta tämä hapsukimono- ja risafarkkuasuni on loppukesän lomilta. Taisi olla perjantai ja terassituulettumisen aika silloinkin.

Tykkään Asokselta* hankkimastani River Islandin* hapsukimonosta tosi paljon! Alunperin ajattelin sen vain rantakäyttöön, mutta kyllä se kesän mittaan oli aika usein muutenkin päällä. Nyt se on jo vähän liian kesäinen fiilikseltään ja tuskin jaksan odottaa, että saan ottaa sen uudelleen käyttöön seuraavan lämpimän sesongin koittaessa!

Minttu 11.9.2015

Tykkään tosi paljon tästä kuvasta, vaikka ensin ajattelin, että se on ihan oudosti valottunut. Alkusyksyn aurinko paistaa ilmeisesti jo niin alhaalta, että se asettaa ihan omat haasteensa kuvaamiselle. Toisaalta joskus tulee ihan sattumalta tällaisia epätavallisen runollisia kuvia. Tuota ei ole edes käsitelty mitenkään, paitsi että leikkasin hiukan ylimääräistä kiviseinää pään yläpuolelta pois. Kuvatodiste, että Minttukin voi joskus näyttää ainakin hiukan seesteiseltä! :D

Minttu 11.9.2015 Minttu 11.9.2015

 

 • kimono, River Island
 • toppi, Primark
 • farkut, Esprit (saatu)
 • lipsut, Havaianas
 • aurinkolasit, Tiger of Sweden

*= mainoslinkki


6 Responses to “Hulluna hapsuihin!”

 1. Avatar Minna sanoo:

  Löysin blogisi vähän niinkuin vahingossa (blonboulevardin kautta) ja tykästyin heti mutkattomaan tyyllisi ja hyvänen aika miten upeat hiukset sinulla on!!!

 2. Avatar Tiia K sanoo:

  Upea! Olen nähnyt nyt niin mahtavia hapsuvaatteita ja laukkuja kovin monella, vitsi ovat mageita. Sinäkin siellä hehkut <3 Upeaa viikonloppua <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti hurjasti Tiia! Hapsut on kyllä jotenkin niin hurmaavia. Nyt tekisi kovasti mieli jotain syksyisempää hapsujuttua, laukkua tai jotain. Ehkä en kuitenkaan ole vielä valmis kaivamaan kellarista ysäriltä peräisin olevaa hapsunahkatakkiani kuitenkaan.. Haha!

   Ihanaa viikonloppua sullekin! <3

 3. Avatar Helen sanoo:

  Edelliseen kommenttiisi viitaten; hah haa, ei ehkä sitä ysärirotsia.
  Itse löysin tähän alkusyksyyn kivan neulepontson, jossa on hapsut.
  Ja pitäähän tuota kuvaasikin kommentoida, että hyvältä näyttää! Ihan hehkut.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos kaunis Helen! Juu, ysärirotsi saa kyllä odotella vielä ”parempia aikoja” – tai lapsenlapsia ehkä paremminkin… :D