New in 13 & 14: Adidas ”weekend bag” & Lindex culottes

sunnuntai 27. syyskuun 2015

Adidas Stella McCartne

Nyt on jo korkea aika tunnustaa viimeiset kesän aikana tekemäni muotiostokset.

Yritin vähäsen argumentoida Peetulle, että näinköhän myös tämän – lähinnä viikonloppumatkailuun tarkoitetun – laukun kuuluu olla tällä listalla, mutta tyttären mielestä asiassa ei ollut mitään keskustelun varaa. Eli vuoden kolmastoista muotiostos on Stella McCartneyn Adidakselle suunnittelema jooga-kassi. Itselläni ei tosin ollut joogat mielessä lainkaan, kun tuon hankin. Lähinnä olin jo pitkään etsinyt kivaa ja tilavaa laukkua, jota voisin helposti käyttää lukuisilla yhden yön reissuillani Suomessa. En siis tarvinnut mitään oikeaa matkalaukkua – vaan vetketjulla suljettavan reilun kokoisen olkalaukun.

Myöhemmin huomasin, että kroki-kurssia varten hankkimani lehtiö mahtuu juuri mainiosti tuohon laukkuun – eli käyttötarkoituksia on jo nyt tiedossa enemmän kuin alunperin ajattelin. Ja voihan se olla, että menen se kanssa vielä joogaan – niinkuin pitäisi. :D

Culottes Lindex

Lindexin loppualesta hankittujen ”culottesien” tarina on hiukan nolo. Olimme loppukesällä yhdessä  Peetun kanssa matkalla töihin yhtenä ihan tavallisena torstai-aamuna. Juuri, kun oltiin astumassa junaan, Peetu totesi: ”äiti, sun housuissa on reikä”. Nice. Ja juuri sinä aamuna oli luonnollisesti toimistolla aamupalaveri, joten en voinut vain hypätä ulos junasta ja rynnätä kotiin vaihtamaan housuja. Pakko siis jatkaa matkaa toimistolle ja yrittää minimoida mahdolliset katastrofit.

Onneksi säiden puolesta epävakainen kesä oli edelleen tuolloin kaikkea muuta kuin lämmin – ja siksi käsilaukustani löytyi varuiksi pakattu klassinen musta neulepaita, joka solmin vyötärölleni kunnon ysärityyliin. Neulepaidan helma peitti kutakuinkin hyvin housujen takasaumaan revähtäneen reijän, mutta tarvitsin kuitenkin paremman ratkaisun dilemmaan, koska olin tapaamassa hyvää ystävääni AW:n merkeissä heti töiden jälkeen.

Niinpä ryntäsin Sundbybergin keskustaan lounastunnillani ja parasta, mitä löysin, oli ”culottes” – nimellä myydyt, 70 % alessa olevat mustat housut.

Näiden kahden ostoksen jälkeen olen ollut todella pidättyväinen – ja syytäkin on. Jos haluan pysyä tavoitteessani, kiintiössäni on jäljellä enää yksi ainokainen muotiostos tälle vuodelle!


2 Responses to “New in 13 & 14: Adidas ”weekend bag” & Lindex culottes”

  1. Avatar Satu sanoo:

    Ja mieti: marraskuussa H&M:llä on Balmain-yhteistyömallisto! Oman 15 muotiostoksen haasteen jouduin toteamaan hävityksi jo kesällä, mutta ihan huonosti ei mennyt: ostosten joukossa ei ole yhtäkään, jota en palavasti rakastaisi ja säännöllisesti ulkoiluttaisi. Eli siltä osin onnistui, että ajankuluksi tehdyt turhat ostokset ovat jääneet tekemättä.
    Silitykset kuvausassarikisulle!

    • Minttu Minttu sanoo:

      Joo siis Balmain tulossa ja muka yksi ostos jäljellä… Ei hyvältä näytä! Itse en voi myöskään kehuskella sillä, että olisin tehnyt vain järkeviä hankintoja – mutta suurin osa on kyllä tullut tosi tarpeeseen ja pitkäaikaiseen käyttöön. :)