Culottes in action

keskiviikko 30. syyskuun 2015

Minttu 30.9.2015

Lindexiltä hätäpäissäni hankkimani culottesit tässä nyt oikein in action. Ostohetki oli tosiaankin aivan pakon sanelema – ja päätös piti tehdä nopeasti. Eli ei missään tapauksessa itselleni tyypillinen shoppailutilanne. No, mustat housut on aina mustat housut, kyllä niille yleensä käyttöä tulee. Ihan ahkerasti olenkin niitä käyttänyt, vaikka täytyy sanoa, että vyötärö laskoksineen ei ole omalle pötkyläiselle vartalomuodolleni mikään kaikkein edullisin…

Ja tosiaan culottesin nimellä pöksyt myytiin – oikein kuitissakin luki hienosti niin. Omasta mielestäni nuo ovat kuitenkin enemmän ihan tavalliset high water -housut. Culottes on vielä lyhyemmät, pohjepituiset tai juuri polven alle, ja vielä leveämmät. Mitoitukseltaan ne ovat lähempänä housuhametta kuin housuja. Eipä tuolla nyt niin hurjasti väliä ole – en kuitenkaan ostanut housuja nimen vuoksi vaan siksi, että tarvitsin jotain päällepantavaa.

Minttu 30.9.2015

Mutta hei – mitäs sanotte, onko ollut aivan mielettömän upea syksy!? No on, on! Jopa kaltaiseni syksyn kammoaja on voinut olla ihan lunkisti – lyhyet syysmyrskyt ja harmaat hetket on kestänyt maksimissaan puoli päivää. Muuten ollaan saatu nauttia auringosta ja lämmöstä, joka vetää hyvin vertoja tämän kesän keskilämpötiloille. Syyskuu on loppumassa ja vielä vaan tarkenee sandaaleilla!

Jos säätiedotuksiin on uskominen, kesävetimiä ei kannata roudata kellariin talvisäilöön vielä tänäkään viikonloppuna. Ainakin perjantaille on luvattu yli 18 lämpöastetta, niin uskomattomalta kuin se kuullostaakin. Lokakuun ensimmäinen perjantai olisi siinä tapauksessa lämpimämpi kuin random perjantai viime heinäkuussa!

Aamut ja auringon laskun jälkeen illat on kuitenkin sen verran jo viileitä, että töihin ei sandaalein ja paljain varpain enää viitsi lähteä. Viikonloppuna päiväsaikaan tarkeni kuitenkin aivan mainiosti.

Minttu 30.9.2015 Minttu 30.9.2015 Minttu 30.9.2015

 

 • paita, Rodebjer
 • housut, Lindex
 • sandaalit, Clark’s


4 Responses to “Culottes in action”

 1. Avatar Maria sanoo:

  Moikka Minttu!

  No onpas ihanat housut! Mukavat varmasti päälläkin :)

  Hei, lähettelepäs sitä aurinkoa tännekin – aamulla heräsin rankkasateeseeseen :D Nyt onneksi sade on lakannut, mutta puista on lehdet yllättävästi alkaneet varisemaan.

  Ihanaa viikonlopun odotusta <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Moikka Maria!

   Näin vuodenaikojen vaihteessa sitä huomaa, että ollaan täällä vähän etelämpänä – ei oikeastaan muulloin. Meillä on vielä kaikki lehdet puissa ja auringossa ei tunnu mitenkään erityisen syksyiseltä. Tosin pimeä tulee aikaisin ja ensi viikosta alkaen on luvattu jo selkeästi viileämpää… ettei totuus unohtuisi! :D

   Mukavaa loppuviikkoa myös sulle! <3

 2. Avatar JonnaH. sanoo:

  Ihanan rennon malliset! :)