Sininen hetki

maanantai 05. lokakuu 2015

Minttu 5.10.2015

Taisin jo jossain välissä vähän kehaista, että menin ja siivosin vaatekaappini. Teoriassa yritän suorittaa karsintaa, raivausta ja järjestelyä jokaisen sesongin taitteessa, mutta kyllähän se useimmiten jää aika pintapuoliseksi. Nyt tilanne oli päässyt sen verran pahaksi, että oli pikkuinen pakko tehdä vähän peruusteellisempi järjestelyoperaatio. Samalla tuli kerättyä muutama kassillinen kampetta maahanmuuttajille lahjoitettavaksi.

Kertoo ehkä jotain kaapeissani pesivästä kaaoksesta, kun jokaisen siivousprojektin sivutuotteena, bonuksena suorastaan, on aina kasapäin hyllyjen uumeniin kadonneita vaatteita, jotka näin palaavat takaisin käyttöön. Niinkuin esimerkiksi viime talvena Asokselta ostamani ihana yönsininen kashmir-neuletakki. Välillä olin sitä jo vähän kaivannutkin ja ihmetellyt, minkä katoamistempun neule oli tehnyt.

Minttu 5.10.2015

 

Kuvat on viime lauantailta, kun vietettiin mukavaa tyttöjen iltaa Edsvikenillä ystävien uutta hienoa taloa ihastellen. Ihanasti rinteeseen rakennetusta huvilasta on kertakaikkiaan aivan mielettömät näköalat merenlahdelle. Talo on muutenkin aivan huikea uima-altaineen ja terasseineen. Eipä ole kovin usein näin makoisat maisemat Mintun asukuvien taustalla.

Toisaalta kuvat voisivat olla myös tältä päivältä – ympäristöä lukuunottamatta tietty. Olin nimittäin niin iloinen neuletakin löytymisestä, että se pääsi tänään heti toimistolle edustamaan. Muutenkin oli päällä käytännöllisesti katsoen samat vetimet. Maanantai-aamuisin ei yleensä luovuus ja yhdistelyhalukkuus ole ihan huipussaan – joten lauantaina koeajettu asu tuntui loistavalta ratkaisulta.

Minttu 5.10.2015

 

Mutta eikö olekin aika ihana valo näissä kuvissa?! Syksyisen lämpimän illan sininen hetki. <3

Minttu 5.10.2015

Minttu 5.10.2015

 

 • neuletakki, Asos
 • t-paita, Primark
 • farkut, Esprit (saatu)
 • tennarit, Adidas
 • laukku, Rebecca Minkoff


2 Responses to “Sininen hetki”

 1. Avatar Helen sanoo:

  Tosi kiva ja rento asu! Taustasta puhumattakaan!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos! Tällä kertaa taitaa kyllä tuo tausta olla hienointa kuvissa! :D