Pisara pinkkiä

perjantai 09. lokakuu 2015

Minttu 9.10.2015

Tämä perjantai on mennyt kotitoimistolla etätöissä. Tunsin oloni eilen illalla aikas vilustuneeksi ja päätin napata tietsan kainaloon kotiin lähtiessäni ja jättää tänään toimistolle lähtemisen väliin. Toisaalta siksi, että en vain tartuttaisi muita ja toisaalta siksi, että en halua altistaa kiikun kaakun olevaa tilaani ziljoonalle tunnelbanassa pärskivälle kanssamatkustajalle. Niin ihanaa, että on sellainen työ, että sen voi tarvittaessa ottaa mukaansa!

Olen litkinyt litrakaupalla inkivääri- ja rooibos-teetä, ottanut iisisti (menin eilen illalla jo ennen kymmentä nukkumaan!) ja pitänyt villasukkia sekä käyttänyt vanhaa tehokasta poppakonstiani: nukkunut silkkihiuvi kaulassa. Pikakuuri tuntuu vaikuttavan, sillä nyt olo on jo paljon parempi!

Minttu 9.10.2015

Sinänsä mainota, että vointi ei ole enää ihan totaalisen vetämätön, sillä tänään iltapäivällä oli ihan pakko käydä ihmisten ilmoilla hoitamassa pari asiaa. Onneksi mitään sen kummempaa ei ollut sovittuna – ja illan olen voinut viettää taas vilttiin kääriytyneenä teetä litkien ja Netflixiä tölläten, kissat kainalossa.

Ajattelin kunnioittaa pienen kaupunkipyrähdykseni ajan ”pukeudu pinkkiin” -päivää ja Roosa nauha -kampanjaa, mutta en nyt löytänyt kaapistani mitään pinkkiä, roosaa tahi vaaleanpunaista, joka olisi puhutellut. Niinpä päätin, että kuuman pinkit kynnet (Ciaté, sävy: ”kiss chase”) ja viimeaikojen ykköslemppari pinkki huulikiilto (L’Oréalin Mafiagloss-sarjan sävy 104 – aivan mielettömän ihana, hoitava ja ei-tahmaava suosikkini – *saatu) saavat edustaa tukeani Roosa nauha -kampanjalle. Sen lisäksi ostin ruokakaupassa käydessäni kaikki mahdolliset elintarvikkeet ”pinkkeinä”.

Minttu 9.10.2015 3 Minttu 9.10.2015 4

Päivän kengät ovat Espritiltä saadut superkätsyt perusnilkkurit. Tykkään tosi paljon niiden klassisesta mallista kuminauhavenykkeineen ja sirosta lestistä. Nilkkurit sopivat mainiosti sekä housujen että hameiden kanssa, vaikka ihan parhaimmillaan ne on kyllä kapeiden pillifarkkujen kanssa.

Turkoosi mekko on oikeastaan kesäkäyttöön tarkoitettu, mutta halusin pukeutua lempiväriini vielä kerran ennenkuin vaate päätyy talvisäilöön. Tänään on ollut onneksi upea ja aurinkoinen päivä, joten kirkas väri ei ole tuntunut ihan niin kaukaa haetulta kuin sateisen harmaana. Lisäksi DvF:n lempparihuivini kokoaa kaikki sävyt, turkoosin, pinkin ja mustan, ihan mukavasti yhteen.

Minttu 9.10.2015

 • mekko, Filippa K
 • jakku, H&M
 • huivi, Diane von Furstenberg
 • kengät, Esprit


10 Responses to “Pisara pinkkiä”

 1. Avatar Hottentotti sanoo:

  Ihana asu ja todella kaunis turkoosi :). Väri käy sulle tosi hyvin. Toivottavasti tauti pysyy loitolla. Ihanaa syksyä sinulle!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos tosi paljon! Kyllä taisin selvitä vilustumisesta ihan vain säikähdyksellä! Oikein ihanaa syksyä myös sulle! :)

 2. Avatar tuulanneli sanoo:

  Ihanan pirtsakka asukokonaisuus ja tuo turkoosi väri sopii hyvin.

  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti kovasti! Tykkään turkoosista tosi paljon.

   Tosi ihanaa viikonloppua myös sulle! :)

 3. Avatar Maria sanoo:

  Voi miten ihanan pirtsakalta näytät, flunssasta huolimatta :)

  Kiitos hei vinkistä, mä käyn kaupassa kanssa hakemassa inkivääri- ja rooboisteetä. Onko se joku valmis teelaatu vai teetkö muuten itse? Mä yleensä flunssassa hauduttanut kuumaan veteen tuoretta inkivääriä, kanelia, valkosipulia ja hunajaa, mutta nyt ei ole edes inkivääriä jääkaapissa.

  Pikaista paranemista <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oi, kiitos! Olo ei kyllä ole sieltä freeseimmästä päästä.. :D

   Siis teen kanssa teetä tuoreesta inkivääristä ja sen lisäksi tykkään vaniljalla maustetusta rooibois teestä. Kahta eri teetä tulee litkittyä enemmän kuin vain yhtä makua – ja se on selvästi auttanut, sillä tänään oli on jo ihan ookoo. :)

   Lenssuvaivaa on ilmeisesti sielläkin, joten pikaista paranemista myös sulle! <3

 4. Avatar Tiia K sanoo:

  Ihanaa että voit paremmin ja näytät kyllä himskatin hyvältä. Tuo sininen sopii aivan älyttömän hyvin. En kyllä itsekään tiedä parempaa kuin Netflix ja kisut kainalossa. Kehräys on niin rauhoittavaa. Mukavaa viikonloppua <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kisujen kehräys on kyllä ihan parasta terapiaa! Suurkiitokset sulle kehuista ja ihanaa viikonloppua! <3

 5. Avatar Lumo sanoo:

  Eikö tuo turkoosin sävy kävisi ”talviturkoosistakin”? Ei ainakaan kuvissa näytä liian heleän kesäiseltä.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Periaattessa väri kyllä ehkä just ja just kävisikin. Mekon materiaali on vain sellaista lurua kesämekkokangasta (näkyy esmes viimeisessä kuvassa aika selvästi) ja se yhdessä värin kanssa tekee sen fiiliksen, että ei se oikein talveen käy.. :)