Hunkydory sample sale

keskiviikko 21. lokakuu 2015

Hunkydory sample sale

Sample Sales -sesonki on taas täällä!

Tykkään itse tosi paljon tehdä löytöjä ystävämyynneistä. Hinnat ovat yleensä tosi kohdallaan ja tarjolla on monesti myös harvinaisuuksia, malli- ja näytekappaleita sekä muuta kiva. Toki seassa on sellaistakin kamaa, joka ei ole hyvästä syystä mennyt kaupaksi normaalihinnalla – tai edes alennusmyynnissä, mutta siihen pitää osata suhtautua oikein. Ja juuri siksi löydöt tuntuvatkin ihan oikeilta löydöiltä. Voin kuvitella, että ne jotka ovat koukussa kirppistelyyn tuntevat hiukan samaa metsästysintoa ja -onnea.

Hunkydoryn sample sale starttaa huomenna aamukasilta osoitteessa Öregrundsgatan 3.


4 Responses to “Hunkydory sample sale”

 1. Avatar Erika sanoo:

  Kiitos vinkistä ;) täytyy mennä!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Pari muutakin kiinnostavaa sample salea on tulossa! Laitan niistäkin tiedon tänne heti, kun vahvistuvat. :)

 2. Avatar Satu sanoo:

  Hunkydory on ihana! Nyt olen kateellinen.