Pink iPhone 6S

torstai 12. marraskuu 2015

Lievästä blogihiljaisuudestakin voisi melkein päätellä, että jotain suurta on tapahtumassa. Laajemmin katsottuna henkilökohtainen merkkipäiväni tuskin on edes blogipostauksen arvoinen, mutta Mintulle tämä merkitsee sitäkin enemmän!

Ihana kaunokainen, pinkki iPhone 6S:ni saapui tänään!! Miten olenkaan odottanut tätä päivää!

Aavistuksenomaiset pentuajan ongelmat on estänyt toteuttamasta suunnittelemani postaukset. Yleensä on nimittäin enemmän kuin helppoa siirtyä iTuotteesta toiseen. Nyt on kuitenkin sellainen tilanne, että mitkään palvelut (iCloud tai iTunes) ei suostu keskustelemaan antiikkisen iPhone 4:n ja siitä vielä vanhemman Macini kanssa. Aikamoinen tovi tässä on mennyt säätäessä ja vieläkään en ole saanut esim. yhteystietoja ladattua puhelimesta toiseen.

Jos jollakulla on jotain sisäpiirin tietoa, miten tämä kannattaisi hoitaa – kaikki vinkit otetaan erittäin mielellään vastaan! Jotenkin en jaksa olla innostunut ajatuksesta, että vietän viikonlopun siirtäen manuaalisesti yhteystietoja puhelimesta toiseen..


2 Responses to “Pink iPhone 6S”

  1. Avatar JonnaH. sanoo:

    Hih, ollaan melkein puhelin samiksia. Sain just eilen samanvärisen 6S Plussani. :D Tosin mies on tainnut olla omasta kultaisestaan enemmän innoissaan kuin minä omastani. Miehet ja tekniikka. ;) Itsellä oli entinen puhelin iPhone 5 ja siirto onnistui iCloudin kautta helposti, tosin jonkun typerän päivityssysteemin takia kuukauden kuvat katos, nyyh. Mutta kaikki muut siirtyi.

    • Minttu Minttu sanoo:

      Mä oon varmasti myös vähän mies, koska olen kyllä odottanut tätä pinkkiä beibeä saapuvaksi tosi malttamattomana jo useita viikkoja! Edellisen kerran, kun tein vaihdoksen, niin kaikki tiedot, osoitekirjoineen ja muineen, välittyi laitteesta toiseen aivan samalla hetkellä, kun laitoin ne kiinni tietokoneeseen. Silloin hankkimani iPhone 5S varastettiin ja siksi palasin takaisin vanhaan neloseeni. Nyt on ilmeisesti ongelma se, että sen paremmin vanhalle Macilleni kuin tuolle nelosellekaan ei pysty lataamaan ohjelmia, jotka keskustelisi uuden ihanan puhelimeni kanssa.. Luulisi silti, että tähän on olemassa joku ratkaisu. Toivottavasti!! :)