Never give up – always be fabulous!

sunnuntai 15. marraskuun 2015

* sisältää persoonallista tilitystä ja *-merkittyjä kaupallisia linkkejä

Heräsin viime yönä aamuyöllä niinkuin monesti muutenkin. Tavallisesti olen hereillä vain joitakin minuutteja ja äärimmäisen harvoin tsekkaan some-elämääni kesken unien. Jostain syystä eilen oli toisin. Ja sitten. En vain voinut jatkaa uniani, kun sain tietää, mitä yhdessä maailman kauneimmista pääkaupungeista on tapahtunut.

Vieläkin olo on epämääräisen toivoton ja jotenkin voimaton. Sen lisäksi pelkään tosi paljon sitä, mitä tällaiset tapahtumat saa aikaan jo nyt rasistisesti ajattelevien ihmisten mielissä. Voisiko joku kertoa heille että juuri tätä nuo kaikki ihmiset on paossa! Totta hemmetissä sitä lähtisi karkuun, jos joku asettelisi pommeja persuksen alle. Mutta eihän tuolle porukalle voi antaa valtaa!

Pariisissa asuu hyviä ystäviäni perheidensä kanssa ja useampikin muu on juuri nyt sattumalta käymässä. Tavallaan ihan älyttömän kauheaa, että pelko tulee niin lähelle, mutta toisaalta hurjan konkreettista: tältä tuntuu minusta, jonka ystäviä saattaa olla terroristien hyökkäämien alueiden lähellä. Miltä mahtaa tuntua niistä, jotka joutuvat elämään ihan koko ajan tuon tuskan kanssa?

Pariisin terrori-iskujen tekijät ei nyt vielä ainakaan tietääkseni ole selvillä, mutta yksi asia on ainakin ihan päivänselvä: oli syyllinen kuka tahansa tällaisten iskujen tavoite ei voi olla mitään muuta kuin kauhun ja epäjärjestyksen ja – mikä melkein pahinta – epävarmuuden tunteen istuttaminen meihin jokaiseen.

Niinpä tunnen melkein kansalaisvelvollisuudekseni pitää yllä elämää niinkuin me sen tunnemme (enkä antaa, kauhulle, pelolle tai epätoivolle sijaa niinkuin jotkut ehkä haluavat) ja esitellä nuorisohenkiseksi mielletyn Nelly.comin loistotärpit aikuiselle joulun ja uuden vuoden -sesongin juhlijalle.

Nelly End of the Year 1

Yleensä olen sitä mieltä, että mekko on paras. Sen kanssa ei tarvitse erikseen miettiä ylä- ja alaosan sopivuutta ja juhlavan materiaalin kanssa ei korujenkaan kanssa tarvitse liioitella. Pikkujouluaikaan kaupoissa  on yleensä tarjolla toinen toistaan paljastavampia mekkoja ja mikäs siinä, kukin paljastelkoon parhaita puoltaan.

Itse valitsen mieluiten mekon, joka muokkaa armollisesti yläkroppaa (kietaisumalli) tai peittää muuten kivasti ”allit”. Satiini on no-no -materiaali, mutta sametti ja paljetit muokkaavat armollisesti siluettia.

Suosikkimekot:

1. Twist & Tango, edestä solmudrapeerattu mekko. Laitoin tämän hankintalistalleni itseasiassa jo kauan sitten. Mekko sopii loistavasti pikkujoulujen etc. lisäksi erinomaisesti kaikenlaisten firma-illallisten ja tyttötreffien asusteeksi. *

2. Tummansininen John Zack -trikoomekko on kaikkine drapeerauksineen kuin tehty aikuiselle pikkujoulujuhlijalle. *

3. Soft Rebelsin musta, sik-sak-kuvioinen himmeäkiiltoinen paljettimekko on samanaikaisesti armollinen aikuisille muodoille että elegantisti sexy. Voipi olla, että juuri tämä mekko päätyi Mintun ostoskoriin… *

4. Ihan hurjan monia pikkujouluja ei kalenteriini ole valitettavasti merkitty, mutta kauniisti mitoitetulle klassisen malliselle paljetti-LBD:lle löytyy aina käyttöä. *

 

Nelly End of the Year 2

Mekkoa helpompi bileasu on klassiseen – jopa ihan toimistotylsään – alaosaan helposti yhdisteltävissä oleva toppi. Itse tykkään sellaisista, jotka peittää ainakin pahimman alli-löllö-osaston. Toisaalta kun käsivarret on piilossa, on säädyllisempää esitellä muita sensuelleja alueita kuten niskaa ja ranteita…

1. Paljettitoppi – aivan ihana minkä tahansa kapealinjaisen korkeavyötäröisen alaosan kanssa. *

2. Sifonkihihainen toppi – sensuelli ja juhlava yläosa, joka sopii sekä farkkujen kanssa vähän epämuodollisempiin tilaisuuksiin ja on juhlava pari fiinimmänkin alaosan kanssa. *

3. Peplum-toppi – muutama sesonki sitten trendiksi pölähtnyt peplum jatkaa ansiokkaasti eloaan juhlaosastolla. Kivasti leikattu peplum-toppi on feminiininen, juhlava ja naisellisia muotoja imarteleva. *

4. Kultainen paljettitoppi. More is more and less is less. Tämän topin juju on yltiömäinen kimallus ja paljaan ihon esittelyn minimointi. Todella viehkoa ekstravagantsaa pikkujoulukauteen! *

Nelly End of the Year 3 Nelly End of the Year 4

Juhlakengät on monimutkainen kysymys, mutta itse tykkään ihan klassikoista mustina, punaisina tai nudeina. Pienet detaljit on toki aina tervetulleita virkistämään yleisilmettä.

Tämän sesongin juhlakenkäsuosikkini:

 1. Mustat teräväkärkiset avokkaat, Michael Kors. *
 2. Viininpunaiset Mary-Janet, Michael Kors. *
 3. Kesäjuhliinkin kävisi Michael Korsin ihanat nudet sandaalit. *
 4. Nudet avokkaat on klassikkovaihtoehto ihan milloin tahansa – toimii hyvin myös juhlissa tasapainoittamaan muuten vilkasta asua. *
 5. Marc by Marc Jacobsin ihanat nilkkurit ei ehkä ole ihan se klassisin juhlakenkävaihtoehto, mutta jos muu asu tuntuu aavistuksen liian paljastavalta, hiukan peittävämmät kengät saattaisi olla hyvä valinta. *
 6. Metallinhohtoiset, mukavan korkeat mustat avokkaat – voiko olla parempia juhlakenkiä!? *
 7. Jos koko muu asu on musta ja hillitty, tulipunaiset kengät on todennäköisesti juuri se juttu, mitä tarvitaan! *
 8. Ja joskus kengät – tai sandaalit – voi vaan olla niin ihanat. Tosi ihanat, <3 *

Kuvat: Nelly.com

 


2 Responses to “Never give up – always be fabulous!”

 1. Avatar Helen sanoo:

  Musta solmumekko ja musta paljettimekko, ihanat! Pitää pitää sormet kurissa etteivät pääse klikkaamaan ostoskoriin :)