Mourning Moon & Thanksgiving

torstai 26. marraskuu 2015

Tämä torstai on erityisen täynnä toivoa. Universumi antaa parasta taustatukea kaikille, jotka haluavat ottaa avun vastaan.

”Mourning Moon” on viimeinen täysikuu ennen talvipäivän seisausta ja sen uskotaan auttavan elämän puhdistamisessa, rauhoittumisessa, anteeksi antamisessa ja uuden aloittamisessa. Uusi vuosi on toki tulossa, mutta ei ole mitään syytä jättää kaikkia mahdollisia elämänparannuksen askelia sinne asti. Etenkin, kun nyt olisi astrologista backuppia tarjolla.

Mourning Moon

Torstai-illan Mourning Moon -tehtävälista:

1. Päästä irti vanhasta

Kuun vaikutuksesta tänään tulee varmasti miettyä paljonkin omaa elämää ja kulunutta vuotta. Nyt on hyvä hetki päästää irti kaikesta turhasta painosta, asioista, jotka eivät tuo mitään positiivista, ihmissuhteista, jotka vain vievät energiaa ja masentavat, antaa anteeksi menneisyydelle.

2. Lopeta huonot tavat

Tänään, jos koskaan kannattaa tehdä päätös lopettaa kaikki olemista rasittavat huonot tavat. Tämän otollisemmaksi ajankohta ei enää muutu! Eli oli sitten kysymyksessä kynsien pureskelu, meikkien pesemättä jättäminen ennen nukkumaanmenoa, tupakointi tai muu pahe, tsäänssit, että päätös pitää, on tänään huipussaan.

3. Tee jotain, mikä saa hyvälle tuulelle

Olkoonkin, että on pimeää ja kalsaa, pomokin narisee ja kahvi on loppu, jotain hyvää on kaikissa hetkissä. Pienetkin asiat ilahduttavat. Hyvältä tuoksuva inkivääritee, kisujen silitys (juuri Nellyltä saapunut paketti…) ja pari jaksoa Gilmore Girlsiä ovat oman listani kärjessä juuri tänään.

4. Tunne olosi kotoisaksi mukavuusalueellasi

Tuntuu, että vaikka mihin kun katsoo, aina tuputetaan ohjetta, että pitäisi hikipäässä olla hyppimässä mukavuusalueensa ulkopuolelle. Eikä siinä mitään – no pain no gain pätee kaikilla elämänalueilla. Tänään ei ole kuitenkaan mitään syytä panikoida kehittymään ja murtamaan rajoja. Mourning Moon kehoittaa katselemaan ympärilleen, tuntemaan olonsa mukavaksi, lepäämään hetken. Nyt on aika taputtaa itseään olalle ja sanoa pari rakastavaa ja kehuvaa sanaa.

Hyväksi lopuksi vielä ”count your plessings” eli tehdään kunnon Thanksgiving-henkeen lista asioista, joista voi olla kiitollinen.

Ihanaa torstai-iltaa! <3

Kuva: Daily Mail


4 Responses to “Mourning Moon & Thanksgiving”

 1. Avatar Tiia K sanoo:

  Loistava postaus, elämä on tässä ja nyt ja joka pv voi valita, valitseeko positiivisen vai negatiivisen asenteen. Niinhän se vielä on, että tavoista tulee luonne, joten. :)

  Ihanaa iltaa ja mukava ajatella, että ensi yönä tapahtuu puhdistautuminen. <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Itse voi tosiaan aina tehdä sen valinnan, miten asioihin suhtautuu. Välillä positiivisuus on helpompaa ja välillä vaikeampaa. Nyt on onneksi universum tarjoamassa vetoapua! :)

   Ihanaa viikonloppua sulle Tiia! <3

 2. Enpäs ollut koko ”Mourning Moon”ista aiemmin kuullutkaan;)
  Hieno lista, joista 2. kohta tuottaa eniten vaikeuksia – ja jota en aio edes nyt yrittää;)
  Siunasten laskeminen on tuttua puuhaa – minähän pidän kiitosvihkoa, johon yritän joka päivä kirjata 5 kiitoksenaihetta. Välillä onnistuu – välillä ei;)
  Ihanaa viikonloppua, Minttu
  Ps. minusta on tulossa tammikuussa varaemo pienelle kissanpoikaselle, sillä tytär saa silloin oman kisulin <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitollisuuspäiväkirjaa yritän itsekin pitää säännöllisesti. Välillä vaan menee nämä tietokoneella roikutut illat niin myöhäisiksi, että on ihan pakko priorisoida yöunia. Käyn silti mielessäni läpi kiitoksenaihetta.

   Tänään taidan lisätä listalle sen, että saat kisunpennun lähelle elämääsi! Se ilahduttaa minua kovin!

   Rauhaisaa ja ihanaa ensimmäisen adventin viikonloppua! <3