Aikuiset naiset RULES!

perjantai 27. marraskuu 2015

En yleensä milloinkaan julkaise high street fashion brandien kampanjoita täällä blogissa, mutta nyt on ihan pakko tehdä poikkeus. & Other Stories on tehnyt kokonaisen pikkujoulu-storyn, jonka tähtinä nähdään upeita aikuisia naisia. Tämä ei nyt toki ole ensimmäinen kerta, kun kauniisti vanhentunut nainen otetaan mukaan tuomaan vähän väriä ja demonstroimaan brandin suvaitsevaisuutta ja ikä-diskriminoinnin vastaisuutta. En kuitenkaan muista kertaakaan nähneeni tällaista kokonaista kampanjaa – enkä ainakaan joulunalusajan juhlakampiksissa.

Täydet pisteet siis & Other Storiesille! Kuvista ja upeista tyyleistä saa toki nauttia kaikki ikään katsomatta!

Other Stories aikuiset naiset 1 Other Stories aikuiset naiset 2 Other Stories aikuiset naiset 3 Other Stories aikuiset naiset 4 Other Stories aikuiset naiset 5 Other Stories aikuiset naiset 6 Other Stories aikuiset naiset 7 Other Stories aikuiset naiset 8

 

Suosikkini on keskellä edessä oleva musta poolo – kultaiset paljettihousut -combo ja takarivin valkoinen smokkipuku yhdistettynä vaaleanroosaan kauluspaitaan ja silkkinauharusettiin.

Ihanaa ensimmäisen adventin viikonloppua! <3

Kuvat: & Other Stories


6 Responses to “Aikuiset naiset RULES!”

 1. Upeita, upeita naisia – ja kyllä nuo vaatteetkin kelpaavat;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   No eikö olekin! Kaikki ovat vielä oman alansa huippuammattilaisia, mutta halusin jättää sen mainitsematta jutussa, koska en halunnut antaa sellaista vaikutelmaa, että aikuinen nainen sopii muotikuvauksiin vasta, kun hänellä on säteilevän olemuksen lisäksi myös upea työura… :)

 2. Avatar Lumo sanoo:

  Upeita naisia. Asennetta ja ulkonäköä!

 3. Avatar n sanoo:

  Vau, näistä ei tule ollenkaan sellainen olo, että katsokaas kun tiedostamme ja käytämme toisenlaisia malleja. Naiset näyttävät oikeasti upeilta ja toimii mainoksenakin. Esimerkiksi tuo punainen pitsimekko saattaisi olla melko mitäänsanomaton normimallin yllä, mutta nyt alkaa tuntua, että voisiko itsekin olla noin vahva ja kaunis tuollaisessa koltussa.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ihan samaa just ajattelin – että nämä naiset saavat vaatteet näyttämään paremmilta ja erityisemmiltä kuin mihin joku random nuori mallityttö olisi pystynyt!