Love & Protection

sunnuntai 29. marraskuu 2015

Joulusauna

Aina välillä harmittaa, että saunakulttuuri ei täällä meillä ole mitenkään verrattavissa suomalaiseen. Ruotsalaiset kyllä pitävät itseään ihan saunoja-kansana, mutta kunnollisia löylyjä saa hakea. Omassa asunnossa oleva sauna on täällä ihan ennenkuulumatonta luksusta (Tampereella moinen oli vakiona jo opiskelija-asunnoissakin) – eikä taloyhtiöissäkään niitä ole, vaikka muuten yhteistiloja pesutuvasta juhlahuoneistoihin olisikin.

Onneksi sentään salilla on sauna ja jokunen SATS jopa lämmittää sen yli 55 asteiseksi. Kunnon löylyjä on välillä kova ikävä, vaikken suomalaisen mittapuun mukaan mikään himosaunoja olekaan koskaan ollut. Etenkin näin syyspimeällä, sateen piiskatessa ikkunoita ja jatkuvan koleanvilutuksen keskellä, olisi ihana saada lämmiteltyä ihan sielun pohjukoita myöten.

Onneksi meillä on kuitenkin kylpyamme! Ihana, tuoksuva kylpy rentouttaa, lämmittää ja hemmottelee ihanasti.

Joulusauna 2

Sain testattavakseni Magic Bath -kylpysuolasekoituksia ja täytyy sanoa, että kylpyhetket muuttuivat samantien astetta nautinnollisemmaksi! Puhdas merisuola, mineraalit ja yrtit hemmottelevat sekä kroppaa että mieltä. Testattavanani on ollut kylpysuolat Protection ja Love – molempia voin suositella lämpimästi. Tuoksu ei ole kummassakaan liian voimakas ja olo on kylvyn jälkeen ihanan elpynyt.

Yksi paketti on ilmeisesti tarkoitettu yhteen kylpykertaan. Mielestäni annos on kuitenkin sen verran reilu, että siitä riittää hyvin kahteen kertaan.

Joulusauna

 

Ei kylpy tietenkään ole ihan sama asia kuin kunnon sauna – mutta näillä eväillä kyllä ihan kelpo korvike! Love & Protection -teemoilla mennään siis Mintun ”joulusaunassa”.


2 Responses to “Love & Protection”

  1. Avatar JonnaH. sanoo:

    Mä haaveilen kylpyammeesta! <3 Saunat on muuten täällä Suomessa tällä hetkellä jotenkin out, aika monista uusista taloista, niitä ei tehdä vaan suurin osa kämpistä rakennetaan saunattomana ja sitten pariin hassuun tehdään... Jos oli rahaa multa löytyis kunnon spa, eli siellä olisi sauna ja kylpyamme! <3 Voisi sitten oman mielen mukaan vaihdella.

    • Minttu Minttu sanoo:

      Kylpyamme on kyllä ihan mahtava! Mutta onko tosiaan niin, että sauna ei ole enää jokaisen kämpän standardi? Muistan tosiaan vielä 90-luvun lopussa, kun Tampereelle valmistuneissa opiskelijakämpissäkin oli omat saunatilat! Kaksioissa ja isommissa tosin vain, mutta silti. Kunnon koti-spa olisi kyllä ihan mahtava… ja vielä, kun siitä olisi terassi suoraan ulos, että voisi käydä välillä vilvoittelemassa! No, saahan sitä haaveilla ja onneksi kesällä aina pääsen sitten Suomessa kunnon saunaan!