My Party Style!

maanantai 30. marraskuun 2015

*Sisältää kaupallisia linkkejä

Minttu Nelly End of the Year 2015

Rakastan loppuvuoden kaikkia ziljoonia juhlia, pikkujouluja, glögitapaamisia – ja yleensä rauhaisasti kotona vietetyn joulun jälkeen vielä huipennuksena uuden vuoden bileitä. Juuri nyt kaltaiseni kimallusta rakastava harakka voi verhoutua paljetteihin ja metallinkiiltoon ihan hyvällä syyllä.

Sain valita indiedaysin ja Nellyn yhteistyön ansiosta itselleni Nelly.comista juhla-outfitin. Inspiraation lähteenä käytin sekä aikaisempia red carpet tsuumailujani että shoppailuhaaveitani. Halusin ehdottomasti juhlavat housut ja metallinkiiltoa asuuni.

Minttu Nelly End of the Year 2015

Juhlahousut on siitä kätevät, että ne on hurjan helppo asustaa joko ihan kohtuullisen isoonkin juhlaan sopivaksi ja toisaalta arkisempien asusteiden kanssa ne käyvät ihan vaikka tyttöjen illalliselle. Mietin hiukan jopa shortseja (paksujen läpinäkymättömien mustien sukkisten kanssa esim. nämä olisivat tosi söpöt), mutta ihastuin niin kovasti liuhulahkeisiin mustiin juhlahousuihin, että en voinut enää ajatella muuta.

Housut ovat kivan raskasta, mukavasti laskeutuvaa jerseytä ja elastaania on sen verran, että nuo voisi uskaltaa laittaa jalkaan jopa jouluaattoillan päivälliselle. Tykkään hurjasti lahkeiden leveydestä – fiilis on melkein kuin olisi pukeutunut maksimekkoon. Keskellä takana oleva vetoketju lisää juhlavaa ja ”hamemaista” fiilistä. (Liuhupuntit näyttävät muuten olevan juuri alessa Nellyllä).

Minttu Nelly End of the Year 2015 Minttu Nelly End of the Year 2015 4

Kenkiin halusin vähän kimallusta juhlasesongin kunniaksi. En nyt tiedä onko kevyet sandaalit kaikkein fiksuin valinta talvikauden juhliin, mutta eihän sitä nyt kaikkia päätöksiä voi pelkän järkevyyden perusteella tehdä. Toisaalta housujen kanssa ei ole mikään pakko käyttää sukkia, joten en suostu näkemään tässä mitään ongelmaa. Sukkiksien kanssa tuo malli on hiukan hutera, mutta toisaalta onpahan siinä sitten samalla kesäjuhliinkin sopivat kengät valmiina.

Ihastuin sandaaleissa erityisesti niiden kullan ja hopean välimaastossa olevaan metallinsävyyn. Kiva yksityiskohta, kun muuten yhdistelen asussa hopeaa ja kultaa.

Minttu Nelly End of the Year 2015

T-paitamallinen kulta-musta paljettitoppi oli oikeastaan ensimmäinen asia, jonka päätin tässä asukokonaisuudessa. Olen ollut ihan intona juuri nyt kaikesta metallinkiillosta ja halusin ehdottomasti vähän paljetteja juhlagarderobiini. Paidan malli on sen verran iisi, että siitä ei kovin helposti tule överifiiliksiä. Tosin se on hiukan lyhyt, mikä on mielestäni vain hyvä asia, koska en tykkää tunkea paitoja vyötärönnauhan alle. Alaosan pitää toki olla korkeavyötäröinen, jos haluaa (kuten minä!) välttää jenkkakahvojen vilauttelua..

Toppikin on tosi helposti yhdisteltävissä ja voisin kuvitella että se olisi varsin hauska myös jakun alla farkkuihin yhdistettynä, vaikka ihan tavallisena AW-iltana

Minttu Nelly End of the Year 2015 Minttu Nelly End of the Year 2015

Asun perusidea on siis mustalla raamitettu kulta-hopea kokonaisuus. Laukku ei ole Nellyltä vaan syvästi rakastamani hankinta Balmain X H&M -mallistosta.

Sen verran asu kimaltaa jo muuten, että ainakin näin testailuvaiheessa tuntui hyvältä jättää korut aivan minimiin. Vain muutamat simppelit hopeakorut, hopeisella hilelakalla lakatut varpaankynnet ja kiharoille väkerretyt hiukset riittää stailaukseksi.

Ensi perjantaina on meidän työpaikan pikkujoulujuhlat. Jotkut ehkä muistavatkin, että meillä on yleensä aina juhlilla joku teema ja monet pukeutuvat sen mukaisesti. Teema ei ole sama kuin naamiaiset, vaikka raja on tietty aika häilyvä. Tämän vuoden teema on ”After Ski”, mikä tarkoittanee sitä, että ihan tismalleen tämän näköisenä tuskin lähden matkaan. Hiukan kyllä on vielä hakusessa, miten hauskimmin ja eleganteimmin tulkitsisin teemaa…

Sen sijaan uuden vuoden tulen varmasti ottamaan vastaan tismalleen tässä combossa!

Minttu Nelly End of the Year 2015

 

 • toppi, NLY Trend*
 • housut, NLY Trend*
 • sandaalit, NLY Trend*
 • laukku, Balmain X H&M

*Sponsored


10 Responses to “My Party Style!”

 1. Avatar Sanna sanoo:

  Hyvä pikkujoulumeininki! Toppi on erityisen kiva, sopii sun hiuksiin.

 2. Avatar Laura sanoo:

  Hyvältä näyttää ja niin kuuluukin!

 3. Avatar Neferta sanoo:

  Kaunis ja raikas & samalla supernaisellonen asu! :)
  Ps. Terkkuja Tampereelta :)

 4. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Kaunis ja persoonallinen asu :) Nyt saa ollakin paljetteja ja kimalletta ja kullan ja hopean yhdistäminen on nyt kai muotia ja itsekin sitä olen alkanut harrastaa.

  Mä olen tähän asti välttänyt paljetteja, koska yhdistän ne 80-lukuun ja tulee joulukoristeolo, mut tänään löysin kirppikseltä superupean beigen paljettiboleron ja ostin sen. Tuo laukku on kyllä hieno, vaikka en Balmainin Henkkamaukka-mallistosta oikein innostunutkaan. Mut tollanen koristeellinen laukku kruunaa asun kivasti!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos Minttu-Maaria! Itse olin niin punkkaria kasarilla, että paljettihommat jäi silloin vähän vähemmälle… Hiukan kyllä tulee joulukoristeolo kieltämättä, mutta otan sen kohteliaisuutena tähän vuodenaikaan! :D

 5. Avatar Anne sanoo:

  Kertakaikkiaan upea! Mukavaa juhlakautta :)