Kristen Stewart on Coco Chanel

torstai 03. joulukuu 2015

kristinstewart_chanel

En oikein tiedä, mitä mieltä olen Kristen Stewartista. Jotenkin olen saanut sellaisen kuvan, että hänellä on vain yksi rooli ja yksi ilme: neljätoistavuotias superhapan teinityttö.

Jotain hillittömän maagista on kuitenkin Karl Lagerfeldin ohjaamassa lyhytelokuvassa, jossa Stewart esittää näyttelijää, joka esittää nuorta Coco Chanelia hänen elämästään filmattavasssa elokuvassa. Myös ikääntynyttä Chanelia esittävä Geraldine Chaplin on aivan ihastuttava!

Ja vaikkei näyttelijätyöstä niin piittaisikaan, kannattaa reilun kymmenen minuutin filmi katsoa ihan vain asujen ja miljöiden vuoksi. ”Once and Forever”, ohjaus: Karl Lagerfeld.

Lyhytelokuva näytettiin preludina Chanelin muotitalon Métiers d’art collection -näytökselle Roomassa, Cinecittà-teatteriin rakennetuissa upeissa Pariisi-kulisseissa, tämän viikon tiistaina.

once and forever 2

Kuvat: All Over Press & Vogue/Suzy Menkes


6 Responses to “Kristen Stewart on Coco Chanel”

 1. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Haha, mikä kuvaus Kristen Stewartista, pitää niin paikkansa, että on vain yksi ilme… Minä näin FB:ssa yhden kuvan hänestä, sellaisen perustylyn ja mieleeni tuli vähän outo juttu… Näin nimittäin mielessäni, miten Jim Carrey ottaisi Stewartin lonttoposki-ilmeen, silleen vähän överisti :D Sitten naureskelin asialle ja mietin, että oonko vähän kahjo kun tuli tuollainen mieleen, mutku siinä kuvassa oli niin paljon yhdennäköisyyttä Carreyn kanssa!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oooh – voi ei! Nyt en saa mielestäni ajatusta, miltä Jim Carrey näyttäisi imitoidessaan Kristen Stewartia!! :D :D

   Toisaalta tunnen, että en ole oikea ihminen kritisoimaan hänen(kään) näyttelijäntaitojaan, kun en ole suorituksiaan paria Twilight-elokuvaa enempää nähnyt. Tämän Karl Lagerfeldin ohjaaman lyhytelokuvan perusteella Kirsten Stewart antaa kyllä vaikutelman, että voisi olla ihan lahjakaskin näyttelijä…

 2. Avatar Strew sanoo:

  Kannattaa katsoa Clouds of Sils Maria. Kristen Stewart voitti roolisuorituksestaan ranskalaisen Cesar-palkinnon :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti vinkistä! Usein muut kuin Oscar-palkinnot kertovat paremmin elokuvan laadusta…

 3. Avatar Tiia K sanoo:

  Wau nooh Kristen on suloisen ujon kipuileva nuori nainen. Kenties yhden ilmeen tai muutaman hämmentyneen, mutta jotain haavoittuvaa kaiken takana on. Upeaa viikonloppua <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Juu – Kristen Stewart on ehdottomasti todella herkkä, suloinen ja kaunis. Haluaisin silti kyetä arvostelemaan myös suloisen ujosti kipuilevia nuoria naisia samalla ammattilaisuus-akselilla kuin muitakin näyttelijöitä. Ihanaa viikonloppua myös sulle Tiia! <3