Tänään: pop-up putiikkeja, ystiksiä & vintage fashion -tapahtuma

torstai 03. joulukuu 2015

ida_klamborn

Ida Klamborn avaa Södermalmilla Brunogalleriassa sijaitsevaan Aplace-putiikkiin oman pop-up storen, joka on avoinna joulukuun loppuun asti. Todella hauskaa sillä Klambornin tiedostaville, hauskoille ja feministisille luomuksille ei ole kovin montaa jälleenmyyjää.

New Breed Aplace Brunogallerian

Brunogallerian Aplace tarjoaa paikan pop-up -putiikille myös muutamalle muulle, vähän marginaalisemmalle suunnittelijalle. Joulukuun loppuun asti ”New Breed” -konseptin alta löytyy mm. Minna Palmqvist, Ida Klamborn ja Amandah Andersson. New Breedin avajaisia vietetään tänään illalla ja huomisesta lähtien ovet ovat avoinna ihan kaikille.

Weleda

Weledalla on tänään iltapäivällä ystävämyynti. Laadukasta luonnonkosmetiikkaa joulupakettiin tai oman itsen hemmotteluun!

I samband med adventstider bjuder Weleda in till en stor utförsäljning. Varmt välkommen att handla ekologiska hudvårdsprodukter med 30-80 % rabatt.
Gäller så långt lagret räcker.

Under eftermiddagen och kvällen gästas Weledas innergård av en kör som förgyller utförsäljningen med stämningsfull julmusik.

Torsdag 3 december kl. 16.00-19.30
Weleda, Ludvigsbergsgatan 20
Vi tar kort och kontanter

Hoppas att vi ses!

YSL etc vintage event

Shoppailun lisäksi tänään on mahdollisuus mennä Kulturhusetiin kuuntelemaan ja keskustelemaan vintage-muodista. Mihin kannattaa kiinnittää huomiota? Mitä kannattaa ostaa? Kannattaako vintage-muotia keräillä?

YSL, Hermès, Pucci och Gucci. Beata af Donner är expert på ”vintage fashion” hos Auktionsverket. Kom och hör henne prata om vad som är värt att investera i, samla på, värna om. Vi ses i utställningen ”Camilla Thulin – Kostymer, korsetter och Army of Lovers”. Samtalsledare: Karina Ericsson Wärn, modechef.

Tapahtuma alkaa klo 18.00, mutta paikalle kantsii mennä aikaisemmin, jotta ehtii tutustua Camilla Thulinin kokoamaan näyttelyyn: ”Kostymer, korsetter och Army of Lovers”.


Comments are closed.