Lahjoja ajatuksella

perjantai 04. joulukuun 2015

yhteistyöpostaus*

Ideakoru joulu 2015

Kaikkein parhaimpia ovat lahjat, joissa on ajatusta. Kun näkee, että lahjan antaja on todella miettinyt saajan toiveita, elämäntilannetta, tarpeita (tiedostamattomiakin!) – eikä vain randomisti ostanut jotain eteen sattunutta – koskettaa ja ilahduttaa se ihan erityisesti.

Tänäkin jouluna suosikkilahjani on hyväntekeväisyys, mutta koska tykkään myös paketeista, muutama rakkaudella ja ajatuksella kääritty asia päätyy kyllä kuusen alle aattoiltaa odottamaan.

Korut ovat klassinen lahjaidea, mutta niissäkin on eroja. Käsityönä valmistettu koru, jonka mukana tulee lahjan antajan valitsema ajatus, on henkilökohtainen ja yksilöllinen.

Ideakoru joulu 2015 2

Aina ei ole helppo tietää, mistä kauniita, ajattomia ja laadukkaita, käsityönä valmistettuja koruja voi löytää. Ideakoru on oma suosikkini ja varastoistani löytyy jo useampikin upea, käsityönä valmistettu sterling-hopeinen aarre.

Kauniit ja yksilölliset korut ovat aina viehättäneet, mutta Ideakorun ”tunnus” Memento Vivere (muista elää) on puhutellut alusta asti. Ajatus on mielestäni niin tärkeä, että sitä ei voi toistaa liikaa! Tähtikaulakorun viesti Ad Astra (AD ASTRA tulee latinankielisestä sanonnasta AD ASTRA PER ASPERA , ”vaikeuksien kautta tähtiin”) pitäisi sekin muistaa – erityisesti niiden vaikeuksien keskellä.

Valmiiden tekstien lisäksi Ideakorun kauniita koruja voi teettää omilla ajatuksilla koristeltuina. Itselläni on tyylikkäät pantamaiset rannekorut Karkin ja Peetun nimillä.

En osaa sanoa, vieläkö ehtii tilata jouluksi koruja omilla teksteillä, mutta ”Memento Vivere” ja ”Ad Astra” -korut (ja kaikki muutkin) voi tilata vielä tämän viikonlopun ajan ilman postikuluja!

Kaikki Ideakorun tilaukset postikuluitta 6.12. asti. Mainitse tilatessasi POSTIKULUITTA!


2 Responses to “Lahjoja ajatuksella”

  1. Avatar Nimetön sanoo:

    VOI EI ja luin tämän postauksen vasta nyt! Postikuluitta meni jo =(