Päiväni erotuomarina

torstai 10. joulukuun 2015

Minttu 10.12.2015

”New in” -osaston päivitys laahaa virallisesti vähän jäljessä. Tässä on kuitenkin toinen saaliini Balmain X H&M -mallistosta: mustavalkoinen, kultanappinen silkkipaita. Paita on ollut jo varsin ahkerassa käytössä, pari kertaa ravintolassa illallisella, pari kertaa toimistolla etsetera.

Tuollaisten näyttävien ja helposti huomiota herättävien vetimien käyttäminen liian tiuhaan on hiukan ongelmallista, sillä ne jäävät ihmisten mieleen. Ei sillä, että varsinaisesti vaivaantuisin siitä, vaikka joku random tyyppi ajattelisikin, että ”taasko sillä on toi”… Jotenkin silti on helpompaa heittää päälle minimalistinen harmaa tai musta neule vaikka joka toinen päivä kuin huomionkipeä silkkipaita. Toisin sanoen pientä lepoa tiedossa erotuomaripaidalle!

Tykkään paidasta kovasti, vaikka jos olisin tietänyt, olisin ottanut kokoa pienemmän. Joskus H&M:n 38-koko on mitoitukseltaan aika pieni ja kun sitten vielä kuulin huhuja, että ainakin jotkut Balmain-malliston vaatteet on kokoonsa nähden nafteja, tilasin koon 40. Hihat ovat sen verran pitkät, että joudun kääntämään rannekkeen, mikä on sikäli harmi, että ihkut kultanapit menevät piiloon. Muutenkin paidassa on sen verran reilusti tilaa, että kokoa pienempi olisi ollut varmasti piirun parempi.

Minttu 10.12.2015

Ei tuo silti käyttämättä jää! Tunnen oloni ihan kunkuksi erotuomariraidoissa (erotuomarihan se lopulta on se, joka päättää miten sitä peliä pelataan… :D) ja ylellisen oloinen silkki hyväilee ihoa. Ja kieltämättä kultanapitkin antavat ihan hyvältä tuntuvan power-efektin.

Tähän mennessä olen yhdistellyt paitaa eri hameisiin ja farkkuihin. Tuo toimii hyvin myös avoimena, rentoon jakkumaiseen tapaan pidettynä. Tänään toimistolla erotuomaripaita sai kaverikseen tämän syksyn luottohameen ja vanhat H&M:n kiilanilkkurit, joista en raaski luopua, vaikka alkavatkin olla jo vähän kulahtaneet. Sen verran keveät ja hyvät kengät on jalassa ja lisäksi säistä piittaamaton mokkamainen keinomateriaali sopii hyvin tällaisiin päiviin, kun taivaalta tulee ties mitä.

Minttu 10.12.2015

Aikamoinen H&M-univormu tästä näköjään tuli, mutta välillä se menee näin.

Nyt takaisin Nobel-mekkojen pariin, niin saatte sitten huomenna analyysiä ja huomioita niistä!

Minttu 10.12.2015 Minttu 10.12.2015

 

  • paita, Balmain X H&M
  • hame, H&M
  • nilkkurit, H&M


2 Responses to “Päiväni erotuomarina”

  1. Tiia K sanoo:

    Magee paita ja totta HM:n koot heittelee välillä todella paljon. Kivaa viikonloppua Minttu <3