Mahtava Biozell Color Mask -arvonta!

torstai 17. joulukuun 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatteko vielä, kun tässä joku aika sitten testailin Biozellin sävyttävää hiussuihketta? Olen edelleen sitä mieltä, että ei voi olla nerokkaampaa keksintöä – ainakaan tällaiselle kroonisesti tyvikasvusta kärsivälle, kuivashampoisiin koukkuuntuneelle tyypille – kuin Biozellin sävyttävät tyvisprayt.

Biozellin valikoimista löytyy tosi paljon muutakin kuin vain kyseiset sävyttävät kuivashampoo-tyvisprayt.

Biozell 3

 

Sävyttäviä shampoo-hoitoaine -paketteja on noin tsiljoona (kaikki sävyvaihtoehdot löytyy täältä!) Itse en ole testannut varsinaisesti väriä antavia tuotteita (kivan blondin pitäminen käy ihan työstä sekin!), mutta Peetun kaveri, joka oli täällä meillä kissavahtina viime reissullani, testasi chili pepper -sävyä ja hän oli aivan supertyytyväinen lopputulokseen – etenkin sen jälkeen, kun koko komeus sai loppusilauksen hyvin ryhtiä antavan intensiivisen punaisen Color Mask -tyvisprayn avulla

Biozell 4

 

Nyt olisi aivan loistava hetki varmistaa, että joulupukin paketeista löytyy edes yksi tismalleen omien toiveiden mukaan räätälöity paketti. Sain nimittäin kunnian arpoa täydellisen paketin, johon kuuluu sävyttävä Color Mask -shampoo ja hoitoaine sekä valinnainen Color Mask -tyvispray.

Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen minkä Color Mask -shampoo/hoitoaine -yhdistelmän haluaisit ja minkä sävyisen tyvisprayn. Koska tykkään lukea myös arvontapostauksiin jätettyjä kommentteja, ilahdun suuresti, jos haluat perustella miksi juuri nuo sävyt. Kaikki sunnuntai-iltaan 20.12. klo 23.59 (Suomen aikaa) mennessä jätetyt kommentit osallistuvat ihanan Biozell-tuotepaketin arvontaan. Tuotepaketti sisältää siis voittajan itse valitseman Color Mask -shampoon ja hoitoaineen sekä vapaavalintaisen sävyn Color Mask -tyvisuihkeista.

Nyt eikun osallistumaan!


55 Responses to “Mahtava Biozell Color Mask -arvonta!”

 1. Avatar Sennu sanoo:

  Ihana arvonta ja ihana palkinto! Ottaisin sävyä Cappuccino ja tyvisprayn Light Brown. Minulla on vaaleat, lämpimän sävyiset hiukset, joita ei ole värjätty. Oletan että nämä tuotteet toimivat myös värjäämättömissä hiuksissa? Toivoisin shampoon ja hoitoaineen tuovan hiuksiini kiiltoa ja pientä vivahdetta :)

 2. Avatar Neea sanoo:

  Ehdottomasti Biozell Silver- shampoo ja hoitoaine! Vasta takaisin vaaleisiin värjänneenä kärsin hieman hiusten keltaisuudesta ja olisi hienoa saada sitä vähemmäksi värjäämättä taas.Tyvispraysta kiinnostaisi Light brown. Biozellin vinkkaama väliaikainen dipdye kuulostaa hyvältä.

 3. Avatar Tuija sanoo:

  Vielä ehdin osallistua! Cappuccino voisi olla minun hiuksilleni sopiva sävy. Hiukseni ovat vaalean ruskeat, ja niissä on vaaleita raitoja. Light brown sävyisellä tyvisprayllä raikastaisin tyveä ja saisin hiuksiini kaivattua rakennetta :)

 4. Avatar KirsiT sanoo:

  Hiukseni ovat tummat siispä tummin vaihtoehto siis dark brown.

 5. Avatar Bella_ sanoo:

  Hei ihana arvonta! Valitsisin Silver shampoon ja hoitoaineen, sillä minulla on vaaleat hieman keltaisuuteen taipuvaiset hiukset. Light brown olisi tyvispaystä varmaankin oikea sävy minulle. Postauksesi jälkeen tyvispaystä olen harkinnut sen ostoa, mutta vielä en ole raaskinut. Jospa onni potkaisisi ;)t. ikuinen juurikasvun kanssa tappeleva