Raikasta uutta kotiin Burfitt x Hemtex

keskiviikko 30. joulukuun 2015

Lovisa Burfitt on yksi suosikkikuvittajistani. Rakastan hänen elegantin kepeitä printtejä, kevyen hengittävää kynänjälkeä ja naisellista chic-glamouria tihkuvaa signature-tyyliä. Yksi suosikkikahvikupeistani on Burfittin Rörstrandille suunnittelemasta ”Mademoiselle Oiseau” -sarjasta.

Taisin hihkua ihan ääneen innosta, kun kuulin, että Lovisa Burfitt on suunnitellut Hemtexin ensi kevään kokoelmiin kattavan valikoiman erilaisia sisustustavaroita, lamppuja, tekstiilejä, astioita, tauluja, kylpyhuonejuttuja ja kaikenlaista muuta. Kävin juuri ennen joulua Hemtexin pressitilaisuudessa näpsimässä kuvia uutuuksista – ja täytyy sanoa, että haluaisin hankkia itselleni käytännöllisesti kaiken, mitä sarjaan kuuluu!

Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex Burfitt x Hemtex

 

Rakastan joulua – ja kaikkea siihen liittyvää hämärää, kynttilänvaloista, täyteläistä tunnelmallisuutta. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että sielu – ja ruumiskin – kaipaa kepeämpää raikkautta, iloista tyylikkyyttä ja valoisampaa otetta kevättä kohti suunnatessa. Ja sama pätee niin pukeutumiseen, syömisiin kuin kodin sisustukseenkin!


4 Responses to “Raikasta uutta kotiin Burfitt x Hemtex”

 1. Voi miten kauniita kuoseja ja sävymaailmoja – täytyypä säästää työhuoneen tyynyjen hankinta kevääseen;)
  Kiitos, Minttu, kuluneen vuoden blogiystävyydestä ja oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle ja läheisillesi <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Olen kanssa suunnittelemassa pientä uudistusta makuuhuoneeseen ja ajattelin, että nuo tyynyt on ihan just eikä melkein!

   Kiitos tosiaankin blogiystävyydestä! Ihanaa, että ehdittiin pikaisesti tavata ihan livenäkin! Ihanaa uutta vuotta, terveyttä, iloa ja onnea sullekin! <3

 2. Avatar Satu sanoo:

  Ovatpa ihania – tuo kakkuvati päätyi heti ostoslistalle! Hyvää alkanutta vuotta!

  • Minttu Minttu sanoo:

   No eikö olekin! Tosi kiva selkeälinjainen muotoilu ja raikkaat printit. Tykkään tosi paljon! Hyvää 2016:sta sullekin!