Tervaskannon arvonnan voittaja!

perjantai 29. tammikuu 2016

Tervaskanto

Lupailin teille Tervaskanto-arvonnan tuloksia jo eilen, mutta tässä ne nyt vasta on. Olen yrittänyt pitää kunnianhimoisena tavoitteenani, että yöunet eivät jäisi arksinkaan alle kuuteen tuntiin ja siksi piti painua pehkuihin heti, kun sain valmiiksi eilisen postauksen.

Arvontaan tuli ihan mukava määrä vastauksia – ja monet niistä todella inspiroivia! Vaikuttaa siltä, että avain luonnolliseen ihonhoitoon löytyy kemikaalittoman kosmetiikan ohella ihan muualta kuin purnukoista. Riittävä uni, runsas veden juonti, ulkoilu ja liikunta, puhdas ravinto sekä iloinen mieli vaikuttavat kaikkeen hyvinvointiin ja on samalla myös kauniin ihon salaisuus.

Monet vastaajista olivat hyvin kiinnostuneita Tervaskannon tuotteista, mutta kovin moni ei niitä ollut vielä testannut. Onnetar arpoi kaikkien osallistuneiden joukosta yhden onnekkaan, jolle lähtee ihana Tervaskannon tuotepaketti. Ja voittaja on … (drum roll please!) … nimimerkki:

Rossuli!!

Rossulin kilpailuvastaus: ”Juon paljon vettä ja vihreää teetä, syön terveellisesti ja käytän paljon ihonhoitoon ihan keittiön kaapeista löytyviä tuotteita.”

Onneksi olkoon!!

Voittajalle on lähtenyt tieto voitosta myös sähköpostilla. Me muut voimme iloita siitä, että vielä nyt parin päivän ajan, tammikuun loppuun saakka, kaikista Tervaskannon nettikaupasta tehdyistä tilauksista saa -10 % alennuksen!


2 Responses to “Tervaskannon arvonnan voittaja!”

  1. Avatar BIKKE sanoo:

    Onnea voittajalle :)