Perjantain juhlafiiliksiä

lauantai 30. tammikuu 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juuri tismalleen tällä hetkellä, kun kirjoitan tätä tekstiä, istun sängylläni detox-teetä kupissa ja mietin jatkaisinko bloggaamisen jälkeen Greys Anatomyn vai Suitsin katsomista. Varsinaista Friday Night Fever -fiilistä – haha!

Mutta oikeesti – tänään on ollut ihan mahtava juhlaperjantai. Aamu alkoi töissä ihan mielettömällä aamiaisella. Siis tarkoitan sellaisella superluxushotelliaamiais-tason extraihanalla aamiaisella, että ei mitään rajaa. Syy siihen, että koko firmalle tarjottiin tällainen mahtava aamiainen oli se, että vihdoinkin saavutimme viisi vuotta sitten asetetun (silloin todella utopistiselta tuntuneen) tavoitteen. Tavoitteen saavuttaminen on tietty hienoa ja toimitusjohtajan puheen aikana tuli kieltämättä sellainen fiilis, että minäkin, vaikka olenkin vain yksi markkinointiosaston monista rivityöntekijöistä, olen ollut osallinen siihen, että nyt ollaan koko firmana siellä, missä haluttiinkin.

Juhlafiilistä on lisännyt se, että vihdoinkin sain laitettua matkaan The Syntymäpäivän kutsut. Alunperin oli tosiaan tarkoitus dissata koko merkkipäivä, mutta ystävien painostus yhdistettynä siihen tosiasiaan, että normaalisti en milloinkaan jättäisi väliin syytä juhlia, antoi viimeisen sysäyksen juhlavalmisteluille. Niinkuin sanotaan – aina on hyvä syy avata vielä yksi skumppapullo..

Minttu 29.1.2016

Perjantain asustani sain työkaverilta kommentin: ”oletpas tänään sporttinen”. Olin hiukan yllättynyt, mutta toisaalta hyvin samaa mieltä. Neuletakki – ja varsinkin resorien raidat – antaa kivasti street-sport fiiliksiä. Ja ehkä martensit myös voi jonkun silmään näyttää sporttiselta. Neuletakki on muuten tasan ainoa aleostos, jonka olen tehnyt tänä vuonna. Merinovillaiset hihat ja selkäosa viettelivät vilukissan edullisen hinnan ohella.

Minttu 29.1.2016 Minttu 29.1.2016 Minttu 29.1.2016

 

  • neuletakki, H&M
  • housut, Lindex
  • kengät, Dr. Martens


2 Responses to “Perjantain juhlafiiliksiä”

  1. Avatar Maiju sanoo:

    Ihana tuo sun jakkusi. Kivat värit.