Ida Sjöstedt X Ellos

maanantai 08. helmikuu 2016

Ida Ellos 1

Nyt tulee niin hyviä uutisia kuin vain voi olla kaikille Ida Sjöstedt faneille: huippusuosittu ja monin tunnustuksin palkittu suunnittelija lanseeraa jokanaisen lompakolle sopivan minimalliston yhdessä Elloksen kanssa!

Mallistossa on seitsemän mekkoa, kaksi trenssiä, kolmet kengät, iltalaukku, tarjotin ja tuoksukynttilä. Kaikki vaatteet on saatavana laajalla kokoskaalalla 34 – 52 – eli ei todellakaan ole pakollista olla missään mallimitoissa mahtuakseen Ida Sjöstedin luomuksiin!

Ida Ellos 2

 

Tykkään tosi paljon varsinkin noista kauluksellisista nappimekoista. Kultanapit ovat Ida Sjöstedtin signature-tyyliä siinä missä upeat pitsimekotkin.

En oikein tiedä, miten nopeasti tällaiset nettiputiikkeihin myyntiin tulevat yhteistyömallistot myyvät loppuun. Onko meininki sama kuin esmes H&M:n yhteistyöjutuissa? Jotenkin voisin kuvitella, että ihan samanlaista hysteriaa on tuskin tulossa.

Ida Ellos 3

En kuitenkaan aio riskeerata kesäsesongin kivoimpien mekkojen menetystä, joten aion olla sormi hiiren liipasimella 4. huhtikuuta, jolloin mallisto tulee myyntiin!

Kuvat: Ellos.se


4 Responses to “Ida Sjöstedt X Ellos”

 1. Avatar Helen sanoo:

  No onpas ihastuttavia! Ja sopivan naisellisia. Kiitos vinkistä :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Eikö olekin! Mallit on myös kivan klassisia. Itse ainakin kuvittelisin, että kultanappimekkoja ainakin voisi käyttää useammat vuoden toimistolla ja puolivirallisissa tilaisuuksissa ilman, että ne tuntuisivat tunkkaisilta ja ”vanhanaikaisilta”. :)

 2. Avatar Heli sanoo:

  Oijoi, punaiset korkkarit, kiitos kyllä. Tumma nappimekko, kiitos juu. Ja alimman kuvan iiiihana yhdistelmä. Ja enkä mainitsin jo punaiset korkkarit? Kertakaikkisen naisellista, kiitos vinkistä!