Back home!

lauantai 27. helmikuu 2016

Peetu NYC 2016

Aivan mielettömän mahtava synttärijuhlaloma New Yorkissa on takana! Saavuimme kotiin toissapäivänä, mutta vielä eilenkin pää oli niin täynnä lumisadetta jetlagin ansiosta, että minkään järkeväksi laskettavan jutun kirjoittaminen ei olisi voinut tulla kysymykseen. Olen tosi pahoillani siitä, että en ehtinyt päivittää blogia kertaakaan matkan aikana. Matkoilla on aina niitä lunkeja, rauhallisia hetkiä, jotka olisin voinut käyttää bloggaamiseen. Sen sijaan päätin hengittää sisään ja ulos, nauttia siitä, että olen ikimuistoisella matkalla maailman upeimpien tyttärieni kanssa.

Käytin puoli talvea ja osan syksyä ristiintaulukoiden parhaita – ja ”mest prisvärda” – ravintoloita ja kivoimpia turistikohteita. Yli tuhat kuvaa muistikortilla vaatii kuitenkin hiukan aikaa, joten päätin jakaa vinkit kolmeen eri osaan: 1) nähtävyydet, 2) ravintolat (ja kahvilat & muu syöminen) ja 3) shoppailu.

Peetu NYC 2016

Ensimmäinen shoppailuvinkkini on, että kantsii tsekata hintataso, jos on kiinnostunut amerikkalaisten designereitten tuotoksista. Diane von Furstenberg, Marc Jacobs, Alexander Wang etc.. Hinnat vaikuttaa olevan aikasmoisen paljon alempana kuin kotona NK:lla (tai Stockalla Suomessa, voisin kuvitella).

Peetu bongasi ihanat klassiset Calvin Klein t-paidan ja collegen Urban Outfitterisiltä – todella edulliseen hintaan.

Peetu NYC 2016 Peetu NYC 2016

 

 • paita, Calvin Klein
 • hame, Asos
 • takki, Whyred
 • laukku, Marc by Marc Jacobs
 • huivi, Acne
 • kaulakoru, Ideakoru (yhteistyön kautta saatu)
 • tennarit, Adidas Superstar (Mintun)


6 Responses to “Back home!”

 1. Hei lomalla kuuluukin lomailla, rentoutua ja joskus vaan olla! Koitas nyt jutuissa sitten vakuuttaa minutkin miksi muka NYC olisi jotain, jossa kannattaisi käydä :) terkuin ikinä en oo Nyyjorkista haaveillut ;)

 2. Avatar KirsiT sanoo:

  Heips Minttu!!
  Mielettömän raikkaat synttäri onnittelut aikuinen nainen!!!
  Nykin kuvakavalkaaria odotellen.
  Kirsi

 3. Avatar tennisverkko sanoo:

  Oi oi, jään odottelemaan NYC postauksia suuuurella mielenkiinnolla! Muistanko oikein että teillä oli airbnb majoitus? Siitäkin olisi kiva kuulla kokemuksia, yksin matkustavana naisena kun ei tuo hotellien hintataso tulisi ikinä kysymykseenkään.. (Perun puheeni jos tänä lauantaina lotossa osuu numerot kohdilleen ;) )

  • Minttu Minttu sanoo:

   Joo, meillä oli airbnb – ja olimme tosi tyytyväisiä! Olen myös majoittunut yksin matkustaessani Berliinissä airbnb:ssä ja se on ollut tosi hyvä ratkaisu. :)