Kauniina hehkuvan ihon salaisuus – Lumene Bright Now Vitamin C

keskiviikko 02. maaliskuu 2016

image

Varmaan ainakin jotkut pidempään mukana olleista lukijoista muistaa, että fanitan ihan täysillä Lumenen Bright Now Vitamin C -sarjaa. Olen ollut uskollinen käyttäjä jo noin ziljoona vuotta ja se taitaa olla ensimmäinen ihonhoitosarja, jota aloin silloin joskus vuonna nolla, aikana ennen blogia, käyttämään.

Siksi ei kai ole mikään ihme, että melkein hypin tasajalkaa innosta, kun sain kysymyksen, josko haluaisin olla mukana Indiedaysin ja Lumenen kampiksessa, jossa on tarkoitus testata Lumenen Bright Now Vitamin C -sarjan uusia tuotteita. Tottakai halusin mukaan ja tässä on testitulokset noin parin viikon ajanjakson jälkeen.
Lumene Bright Now 2016

Sain kampanjassa mukana olevat tuotteet: Lumenen Bright Now Vitamin C 360 Korjaavan silmänympärysvoiteen, Heleyttävän ja ravitsevan yövoiteen sekä ihmevedeksi kutsutun Hyaluronitiivisteen hiukan vajaa viikko ennen New Yorkin reissamme.

Matkalle halusin ottaa mukaan vain kätsyjä pikkupulloja, joten uudet Lumenet jäivät kotiin. Nyt matkan jälkeen olen taas ehtinyt testata tuotteita vajaan viikon verran. Eli yhteensä testituloksien saavuttamiseen on mennyt ainoastaan ja vain alle kaksi viikkoa!

Lumene Bright Now 2016

Bright Now -silmänympärysvoide tuntuu oikein mainiolta tuotteelta – kevyeltä, olematta yhtään geelimäinen (mitä inhoan syvästi) ja todella ravitsevalta, ilman minkäänlaista öljyisyyden tai rasvaisuuden tunnetta. Pidän silmänympärysvoiteista, joissa on juuri tällainen koostumus ja itseasiassa annan kyllä plussat siitäkin, että voide ei sisällä mitään hurjaa hohdeglitterilatausta.

Glitteri- ja hohdeöverit tuntuu nykyään olevan ihan standardi kaikille anti-age -iässä oleville suunnatuille voiteille. Diskreetistä hohteesta ei ole pahaa sanottavaa, mutta yksikin tosi konservatiivinen ja ”puhtaana” pidetty merkki tarjosi silmänympärysvoidetta, joka olisi käynyt vartalohohdevoiteesta Las Palmasin yökerhoihin.

Lumenen Bright Now -silmänympärysvoide on siis aivan ihana perusvoide ilman mitään ylimääräisiä krumeluureja – juuri niinkuin haluankin!

image

Lisäpisteet Bright Now -uutuusvoiteelle siitä, että se on tarkoitettu levitettäväksi koko silmänympärykselle – eikä vain silmien alle. Itselleni tämä on mahtava uutinen lähinnä siksi, että taisin vasta viime kesänä kuulla Tinniltä, että oikeasti silmänympärysvoidetta kuuluu laittaa vai silmän alle – ei ympärille.

No, itse olen kyllä pyöräyttänyt aina silmänympärysvoiteet koko ympärykselle ja sen jälkeen taputtelen napakasti silmien ulkonurkkia etu- ja keskisormilla. Alunperin syynä oli se, että jonkun akkainlehtijutun perusteella näin voi välttää ryppyjä (yeah, right), mutta nykyään tuntuu, että ilman taputtelua en oikein herää.

Ekstravinkki: kun on pyöräytellyt silmänympärysvoiteet silmien ympärille ja toimittanut viralliset voodoo-taputukset, kantsii sormet pyyhkäistä ylähuulen yläpuolelle. Iho on siellä melkein yhtä ohutta kuin silmänalusilla ja kaipaa vähintään yhtä paljon ja yhtä hellää huomiota!  :)

Lumene Bright Now 2016

Lumenen Bright Now -yövoide on aina ollut ykkössuosikkini! Uudistunut versio vanhasta lempparista on todella onnistunut. Periaatteessa voide tuntuu melkein samalta kuin ennenkin – levitettäessä fiilis on vain vähän enemmän voidemainen kuin vanhan kanssa (joka oli aavistuksen enemmän emulsiomainen). Voiteen tehoaineet on kuitenkin parantuneet entisestään ja tätä uutta kutsutaan suorastaan yövoiteen ja kasvonaamion yhdistelmäksi!

image

Käyttöfiilis Bright Now -yövoiteen kanssa on tosi miellyttävä – ja itseasiassa huomaan kaivanneeni hiukan ravitsevampaa, mutta silti inhimilliseltä tuntuvaa yövoidetta. Etenkin luonnonkosmetiikassa tuntuu olevan ihan vakio, että yövoide on sellaista liisteriä, että hyvä, jos saat itsesi irti tyynystä aamulla. Tämän kanssa samaa ongelmaa ei tosiaankaan ole – päinvastoin olo iholla on aamuisin raikkaan pehmeä ja aivan ihanan kosteutunut.

Paras kiitos on kuitenkin aamulla peilistä takaisin silmiin katsova tyyppi. Joo, kyllä se täällä meillä muistuttaa hiukan äitiäni – päivä päivältä enemmän, jos totta puhutaan. Haha! Ihon laatu, tunne ja hyvinvointi on kuitenkin tärkeimpiä asioita kun haluaa näyttää hyvältä.

Ja se täytyy kyllä sanoa, että ihoni ei ole pitkään aikaan voinut niin hyvin kuin nyt, kun käytössäni on ollut näitä Lumenen Bright Now -sarjan tuotteita.

Lumene Bright Now 2016

Kenellekään ei taida enää tulla minään yllätyksenä, että olen ihan hillitön seerumi-fani. Jos voiteissa tuleekin jumiteltua hyvissä ja hintaluokaltaan keskiluokan tuotteissa, niin seerumien kohdalla Mintun tajunnassa (ja lompakossa) taitaa olla joku musta aukko tai Bermudan kolmio. Välillä en edes uskalla mennä NK:n tai Åhlénsin kosmetiikkaosastolle, koska tiedän, että en pääse sieltä ulos ilman uutta, noin ziljoona kruunua maksanutta seerumia.

Toisin sanoen olen tuhlannut pienen – tai ehkä jopa keskisuuren – omaisuuden erilaisiin seerumeihin, koska ensinnäkin uskon niiden voimaan ja parhaimmillaan ihoni on alkanut voida todella hyvin heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

image

Olen siitä onnellinen, että en ole saanut riesakseni mitään varsinaista ongelmaihoa. Teini-iässä oli joitakin mustapäitä ja nyt, mitä enemmän ikää tulee, sen tarkempi pitää olla kosteutuksen ja oman hyvinvoinnin kanssa. Mielestäni tärkein asia ihon hyvinvoinnin suhteen on se, että voi muutenkin hyvin. Terveelliset elämäntavat, ulkoilu puhtaassa raikkaassa luonnossa, riittävä veden juonti ja stressitön elämä on hyvä pohja tosi kauniille iholle. Helppoa – eikö vaan?

New Yorkin reissulla tilanne oli aivan toinen. Missään tapauksessa en aio laittaa matkan aikaista ihon huononemista ihanan kaupungin piikkiin, mutta ihan ihmeellisiä punaisia, pikkuisen kutisevia pilkkuja ilmestyi otsaan ja nenänpieliin heti matkan alussa. Aloin jo ajatella, että olen tullut allergiseksi jollekin, koska punaiset pikkunäppylät tosiaan vähän kutiavatkin.

Onneksi tarvittiin vain pari päivää kotona ja illoin aamuin puhdistetulle iholle levitetty Lumenen hyaluronihappoa sisältävä tiiviste – ja ihoni alkoi jälleen tuntua omalta.

Lumene Bright Now 2016

Hyaluronihappotiiviste tekee ihostani aivan mahtavan kosteutetun tuntuisen ja lisäksi se rauhoittaa talven (ja NYC:n reissun…) herkistämää ihoa. C-vitamiinitiiviste leviää iholle kevyesti ja olo tuntuu aivan välittömästi kosteutetulta ja hyvältä.

Koko sarja on mielestäni ehdottomasti testaamisen arvoinen ja tehokkuudeltaan vähintäänkin hintansa arvoinen. Jos haluat aloittaa tutustumisen vain yhdestä tuotteesta, suosittelen sarjan heleyttävää ja siloittavaa hyaluronitiivistettä.


4 Responses to “Kauniina hehkuvan ihon salaisuus – Lumene Bright Now Vitamin C”

 1. Avatar JonnaH. sanoo:

  Hyaluronitiiviste on ihan loistava budjet vaihtoehto Sensain Essencelle, jota myös rakastan. Siihen päälle vielä seerumi ja sitten voide niin kyllä ”vanhuksen” iho kiittää. :D

  • Minttu Minttu sanoo:

   En ole Sensain ihonhoitotuotteita raatsinut vielä hankkia, mutta tuo hyaluronitiiviste on kyllä ollut aivan mahtava! Iltaisin laitan yleensä seerumin vielä siihen päälle, mutta aamuisin menee sellaisenaan päivävoiteen alla. :)

 2. Avatar -S- sanoo:

  Hei Minttu,
  Sinulla on kyllä todella kaunis ja hyvä iho! Wau! Olen samaa mieltä noista hohdetta sisältävistä voiteista, ne on ihan kamalia. Saavat ihon näyttämään kelmeältä ja vahamaiselta. Hyaluronihapposeerumi on todellakin ihon pelastus, itse tilaan i herb:in valikoimista koska useimmat ovat laadukkaita ja pahuksen edullisia. Tuo Lumenen C-vitamiini seerumi kyllä houkuttelee, olisi ehkä hyvä ihon kirkastaja kevääseen.

  Ja kiitos tästä blogista, löysin sen hiljattain. On ollut ilo lukea! :) Ihanaa kevättä Sinulle!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos -S-!! Ihoni taitaa kiittää seerumi-innostuksestani ja osansa on varmsti hyvillä geeneillä. Mikään mahtava ihonhoidon mallilapsi en kyllä aina ole.

   Aivan ihana kuulla, että tykkäät blogistani! Ihanaa ja aurinkoista kevättä myös sinulle! :)