Rodarte x & Other Stories

perjantai 11. maaliskuun 2016

Rodarte x Other Stories 1

Vahvoille naisille on onneksi ollut aina tilaa fashion-busineksessa. Siskokset Kate ja Laura Mulleavy perustivat Rodarte-merkin vuonna 2005 – tai silloin he ainakin esittelivät julkisesti ensimmäisen mallistonsa. Alusta asti Rodartella on ollut aivan oma tapansa tulkita muotia – ja onpa jotkut olleet jopa sitä mieltä, että New Yorkin muotiviikoilla Mulleavyn siskokset ovat ainoita, jotka onnistuvat näyttämään jotain ihan oikeasti uutta ja freesiä. No, itselleni kaupallisuus ei ole mikään kirosana ja parhaimmillaan se tuo meidän tavallisella keskivertobudjetilla vaatehankintoja tekevien ulottuville aivan ihania helmiä.

Kuten esimerkiksi ensi torstaina lanseerattavan Rodarten & Other Storiesille tekemän malliston! Verkkokauppa toimittaa tietääkseni Suomeen, joten ajattelin, että malliston esittely saattaisi tuntua relevantilta siellä lahden toisella puolella myös.

Rodarte x Other Stories 2

 

Te tiedätte jo kaikki, että Minttu on ihan sucker mitä yhteistyömallistoihin tulee. Eli yritän pitää superlatiivit kuosissa tämän kanssa. Tai ehkä aloitetaan siitä, että mielestäni käytännöllisesti kaikki, mistä olen nähnyt kuvia, on aivan tosi mahtavan hienoja juttuja. Tykkään tosi paljon seitkytlukuisesta tilkkutyylistä ja pusakkamaisista nahkarotseista. Toinen asia on tietenkin se, mitä oikeasti haluaisin käyttää omassa arjessani. Siinä pisimmän korren vetää ehdottomasti kaikki hameet. Erikoisempikin nahkatilkkuhame toimisi niin ihanasti toimistolla hiukan klassisemman, simppelin yläosan kanssa.

Rodarte x Other Stories 3

Yhteistyömallisto in action. Onhan tuo hame ihan hillittömän magee!

Rodarte x Other Stories 4

Crushed Velvet vaikuttaisi olevan seuraavien sesonkien merkittävin trendi-materiaali ihan riippumatta muotitalosta. Itse olen selvinnyt hengissä ajanjaksoista, jolloin samaista kauhistusta kutsuttiin antiikkisametiksi tai loimusametiksi. Eli näiden kohdalla (vaikka malli molemmissa on mielestäni tosi kiva!) kommenttini on klassinen I say no more.

Rodarte x Other Stories 5 Rodarte x Other Stories 6 Rodarte x Other Stories 7 Rodarte x Other Stories 8 Rodarte x Other Stories 9

En osa yhtään sanoa, että millainen menekki Rodarte x & Other Stories -tuotteilla on – tai miten paljon tuotteita ylipäätään on tulossa myyntiin. Riittääkö vaatteita vielä seuraaville päiville vai pitääkö sitä olla painamassa tietokoneen refresh-painiketta taukoamatta koko lanseerauspäivän aamun.

Mallisto lanseerataan siis ensi torstaina 17.3. ja itse kyllä taidan olla sormi liipasimella ainakin kimallussandaalit ja nahkapalahame tähtäimessäni.

Kuvat: & Other Stories, Vogue.com


Comments are closed.