Leipää rakkaudella

tiistai 22. maaliskuun 2016

VAASAN Taika

Olen tunnustanut jo moneen kertaan täällä blogissakin, että en ole mikään kovin rutinoitunut kotikokki. Rakastan kuitenkin hyvää ruokaa ja yksi intohimoni on hyvät voileivät. Välillä tuntuu, että voisin elää pelkillä erilaisin päällystein höystetyillä leivillä! Karkki ja Peetu jakavat voikkarirakkauteni ja siksi onkin ihan mahtavaa, että pääsin mukaan Indiedaysin ja Vaasanin kampanjaan. Testissä ihanan pehmeät ja lempeän makuiset VAASAN Taika TaikaRuis -ruisviipaleet.

Pääsiäinen on juuri tulossa ja sen myötä lennähtävät omat pikkutipuni muutamaksi päiväksi kotiin. Niin ihanaa, että sydän ihan lämpiää! Pääsiäisenä on varmasti taas aikaa hengailla yhdessä aamiaispöydän ympärillä pitkälle aamupäivään, mikä on ehkä parasta, mitä tiedän. Sen kunniaksi kehittelin Karkille ja Peetulle rukiisille VAASAN Taika -viipaleille herkkuleivät, jossa päällysteenä on kaikki lempparit koottuna.

VAASAN Taika

Pohjalle muusattua avokadoa maustettuna tilkalla sitruunanmehua, suolaa ja pippuria. Höysteeksi maukkaita pikkutomaatteja, basilikasilppua ja tujaus balsamicoa. Kaiken kruunuksi hiukan emmental-juustoa. Kunnon suomalainen emmental on parasta, meidän kaikkien suurta herkkua! Makujen kautta sitä saa hoidettua jopa välillä nostalgiseksi äityvää koti-ikävää! Onneksi Suomi-emmentalia löytyy melkein aina meidän lähikaupasta.

VAASAN Taika -ruisviipaleet on maidottomia ja runsaskuituisia. Lisäksi ne sopii aivan ihanasti miedon makunsa ansiosta monenlaisiin voileipäkokonaisuuksiin.

VAASAN Taika

Kampanjaan kuuluu myös ihan tosi mahtava kilpailu! Se menee näin:

Julkaise Instagramissa oma leipäkuvasi, miten sinä muistaisit rakkaitasi herkullisella leivällä. @Vaasan_leipomot arpoo Instagram-tilillään 2 voittajaa joka viikon perjantai ja voittajat palkitaan herkullisin eväskorein. Instagram-kuvat tulee merkata hashtagein #sanoseleivällä #jyväntaikaa ja @vaasan_leipomot. Kilpailun palkintona on todella runsaita eväskoreja (arvo n. 40e)!

Nyt vain miettimään, miten leipä voi olla arjen juhlaa ja miten voi ilahduttaa rakkaimpiaan. Ja leivästä sitten tietenkin kuva Instagramiin, niin voitto voi olla jo tänä perjantaina sinun! (Harmi, että itse ei voi osallistua…)


4 Responses to “Leipää rakkaudella”

 1. Avatar Isla sanoo:

  Niin kauniita ja raikkaita kuvia! Makeat nuo koristelut.

  Mukavaa viikkoa!

  -Isla

  Tsekkaapas kirjoitukseni pahan puhumisesta selän takana, mikäli ehdit!
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

 2. Avatar Marjukka sanoo:

  Nami, mitä voieipiä! Kiitos reseptistä. Mä voisin myös elää voileivillä, olisi kova paikka, jos en voisi gluteenia käyttää. Emmental on myös herkkuani, mustaleima-sellainen!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oih, saisipa täältä joskus oikein mustaleima-emmentalia!! No, saan olla onnellinen, että sentään sinileimaa löytyy aika usein lähikaupasta. Ja siis avokado on niin parasta leivän päällä – sen kanssa sopii monet ”täytteet”, mutta tuo tomaatti-basilika-balsamico-emmental on meidän suosikki! (Juusto päätyy tosin sydämen muotoisiksi vain spesiaalitilanteissa! Haha!)