Turvallisesti netissä + arvonta

perjantai 25. maaliskuu 2016

F-Secure SAFE

Edellinen puhelimeni varastettiin, kun se oli ollut käytössäni vain muutaman kuukauden. Puhelimen menetys harmitti tosi paljon, mutta se ei ollut mitään verrattuna siihen kauhuun, mitä koin, kun ajattelin, mihin kaikkiin tietoihin varkaat saavat puhelimeni kautta pääsyn. Olisin antanut melkein mitä vaan, jos olisin voinut jotenkin saada mielenrauhan sen suhteen, että menetin vain tavaraa – en kaikkea sitä, mitä tiedostoihin oli tallentunut. Tämän kaiken kokeneena olen todella iloinen, että pääsin testaamaan F-Secure SAFE palvelua F-Securen ja Indiedaysin yhteistyön myötä.

F-Secure SAFE on kaikkea sitä, mitä olisin toivonut jo tuolloin pari vuotta sitten – ja vielä paljon enemmän. Yhden ainoan ohjelman avulla olen nyt suojannut tietokoneeni, iPadin ja puhelimen. Kaikissa on suojaus surffausta ajatellen – eli enää ei tarvitse ollenkaan tuntea pelon vihlausta mahanpohjassa, kun kirjoittaa luottokorttitietonsa  jonkun aikaisemmin tuntemattoman verkkokaupan sivuille – eikä muutenkaan jännittää mahdollisia tietovuotoja. Ja jos oikein huonosti käy ja joku laitteistani päätyy vääriin käsiin, voin sekä paikallistaa sen että tyhjentää etänä kaikki tiedot. Jo pelkästään tieto siitä, että tuo on mahdollista, antaa niin paljon mielenrauhaa!

F-Secure SAFE 2Perheellisille palvelu antaa mahdollisuuden lisätä myös eri käyttäjien laitteita samaan seurantaan ja varmistaa, että lapset surffailevat netissä turvallisesti. Karkki ja Peetu olivat jo sen verran isoja, kun nettikäyttö räjähti käsiin, että en ole koskaan tuntenut varsinaisesti tarvetta rajoittaa tai kontrolloida heidän surffailuaan, mutta voin vain kuvitella, että tilanne on täysin toinen nykyään! Itse ainakin olisin todella iloinen, jos voisin jotenkin helposti tehdä lasteni nettimaailmasta edes piirun turvallisemman.

Itse palvelun lataaminen on ihan älyttömän helppoa! F-Securen sivuilla voi luoda itselleen tilin muutamalla klikkauksella ja sen jälkeen lisätä samaan tiliin muita laitteita. Itse käytin kirjautumista Facebookin avulla ja koko hommaan rekisteröitymisestä siihen, kun olin saanut kaikki kolme laitettani lisättyä palveluun, meni ihan muutama minuutti. Todella nopeaa ja helppoa – ja mikä ihana tunne saada varmistus: ”Your browsing is protected”. Tästä lähtien ei tarvitse enää jännittää tietoturvallisuuden kanssa edes julkisissa avoimissa verkoissa suffatessa!

F-Secure SAFE 3

Haluaisitko testata F-Secure SAFE palvelua ilmaiseksi 4 kk ajan? Klikkaa itsesi tänne ja rekisteröidy, niin saat 4 kk:n ilmaisen testiperiodin! Testaus ei velvoita sinua mihinkään.

Haluatko voittaa F-Secure SAFE palvelun käyttöösi vuodeksi?

Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen: ”Miksi juuri sinä tarvitsisit F-Secure SAFE:n vuodeksi?”. Kaikki tiistaihin 29.3. klo 23.55 mennessä jätetyt vastaukset osallistuvat arvontaan, jonka palkintona on F-Secure Safe vuodeksi!


25 Responses to “Turvallisesti netissä + arvonta”

 1. Avatar Eva-Lena sanoo:

  Olen ollut kiinnostunut nettiturvallisuudesta. Olisi kiva kokeilla tätä palvelua

 2. Avatar Mari sanoo:

  Olen päivitellyt itseäni älykkäämmäksi ja nyt sitten älylaitteisiin kaivattaisiin F-Secure Safea, jotta voisin hyödyntää laitteiden käyttömahdollisuuksia monipuolisesti missä ja milloin vain tietäen tietoturva-asioiden olevan kunnossa :)

 3. Avatar Ingrid sanoo:

  Koko perhe tarvii! Esiteinit varsinkin ja äiti kans.

 4. Avatar marja leena sanoo:

  Tabletille ja puhelimelle olisi suojaus hyvä kun shoppailen paljon netissä.

 5. Avatar h_eidi sanoo:

  Olisi mahtavaa voida surffailla missä vain, erityisesti reissussa, turvallisesti ja ilman isoja kuluja. Nykyään kun vältän avoimen wifin käyttöä kun ei voi koskaan tietää mitä sen mukana mahdollisesti tulee. Myös tietojen etäpoistomahdollisuus kuulostaa loistavalta.

 6. Avatar Eveliina sanoo:

  Näin opintojen loppuvaiheessa kun kirjoitustyötä tulee tehtyä vähän joka puolella ja aina sopivassa raossa olisi mahtavaa ja kovin huojentavaa käyttää avoimia verkkoja huoletta!

 7. Avatar Tua sanoo:

  Minulle tuo suojaus tulisi kyllä ehdottomasti tarpeeseen! Olen niin kerta kaikkisen tumpelo näissä suojausasioissa, etten tietäisi ollenkaan miten minun pitäisi toimia, jos vaikkapa puhelimeni varastettaisiin…

 8. Avatar SofiaS sanoo:

  En juuri uskalla käyttää avoimia WiFi-verkkoja puhelimellani. Tämä helpottaisi elämää tosi paljon!

 9. Avatar Sonja sanoo:

  Monta kertaa hyökätty tietokonettani vastaan, kyllä on tarvetta hyvälle viruksentorjunnalle.

 10. Avatar Rouva R sanoo:

  Laitteita alkaa olla semmonen määrä että olis hyvä suojata ne. Valitettavasti tämä tulee usein mieleen kun vahinko on jo sattunut…

 11. Avatar ReettaK sanoo:

  Minua pelottaa myös tuo kännykän menetys – mitä kaikkea sen syövereistä löytyykään. En ole tällaisiin turvapalveluihin aiemmin törmännytkään.

 12. Avatar Tarjahelena sanoo:

  Uskallanko tunnustaa, että on puutteita turvallisuudessa.

 13. Avatar Sr sanoo:

  Esiteineille myös ja miksein ihan tolle pienimmällekin veijarille.

 14. Avatar Jenni sanoo:

  Koska tällä hetkellä ei valitettavasti ole viruksentorjunta-asiat kunnossa :/

 15. Avatar Timo sanoo:

  lapset tartteisivat lapsilukon koneille, saisi helpommin rajoitettua ruutuaikaa

 16. Avatar Airiina sanoo:

  Tarvitsen heti kun läppäriäni ei ole suojattu mitenkään tällä hetkellä, Soneralla oli niin vaikea laittoinen suojaus etten saanut sitä laitettua ja peruin koko tietoturvan.

 17. Avatar Hennajenniina sanoo:

  Kaikki olisi hyvä saada suojattua, olisi turvallinen olo.

 18. Avatar Ninneri sanoo:

  IT-opiskelijana mulla pitäs varmaan olla paremmin tietoturva-asiat hoidossa, varsinkin kun tiedän noista jutuista yhtä sun toista.. Mutta mutta, suutarin lapsella ei taaskaan ole kenkiä: perushyvällä ilmaisohjelmalla mennään ja luotetaan siihen että osaa tunnistaa mahdolliset uhat. Että ihan mielelläni tämän arvonnan voittaisin, jotta vois vähän relata ja luottaa et masiinat on hyvin suojattu :)

 19. Avatar harri palsanen sanoo:

  vaikken millään isoilla rahaoilla pokeria pelaakaan niin tarvettahan siinä pienemmilläkin hiluilla on..

 20. Avatar S sanoo:

  Tietokoneessa on tällä hetkellä f-secure syyskuuhun asti. Olisihan se hyvä suojata myös puhelin.

 21. Avatar Eevee sanoo:

  Mulla on päättymässä f-secure tilaus 17 päivän päästä ja olisi ihanaa voittaa se vuodeksi. Vähävaraisena tulisi kuin tilauksesta! :)

 22. Avatar Miia sanoo:

  Teen paljon tärkeitä opiskelujuttuja kannettavalla tietokoneella ja tietoturva-asiat on vähän rempallaan. En ole tarpeeksi perehtynyt niihin, tarpeeseen siis tulisi.

 23. Avatar M sanoo:

  Tulisi käyttöön, koska konetta tarvitsen ja käytän päivittäin. En ole hankkinut mtn erillistä turvaa, ja tulisi tarpeeseen.

 24. Avatar No Joo sanoo:

  Ilmeisesti suuri osa palautteesta ihan F-Securen omaa tuotantoa.