Pääsiäiskalenteri

lauantai 26. maaliskuu 2016

Babor seerumikalenteri

Olettekos koskaan kuulleet pääsiäiskalenterista? No, en minäkään tätä ennen! Viime viikonloppuna, kun juhlimme synttäreitäni, sain lahjaksi aivan mielettömän ihanan, pinkin sävyisen, pääsiäismunan muotoisen kalenterin.

Luukkuja on yhteensä neljätoista ja jokaisen takaa löytyy ylellinen kasvoampulli. Todellinen seerumifanin unelmalahja!

En ole aikaisemmin tutustunut Baborin seerumeihin, mutta nyt muutaman luukun avattuani, olen aivan myyty. Ampulleja on yhteensä seitsemän erilaista – eli neljäntoista päivän aikana saa todella monipuolisen tehokuurin ihollensa. Seerumit onkin tarkoitettu käytettäväksi kuurina – silloin niistä saa kaikkein parhaimman tehon. Yhden ampullin sisältö riittää mainiosti kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle.

Babor seerumikalenteri

Babor seerumikalenteri

Babor seerumikalenteri

Ensimmäisessä luukussa on ampullin lisäksi kätevä muovinen hylsy, jonka avulla lasinen kärki on helppo katkaista turvallisesti.

Baborilta löytyy kuulemma vastaava kalenteri myös jouluksi. Tämän kokemuksen jälkeen on kyllä sellainen olo, että se pitää ehdottomasti hankkia ensi jouluksi! Tai löytyisiköhän heiltä valikoimista myös juhannuskalenteri? Haha!


Comments are closed.