ARVONTA!!

tiistai 29. maaliskuu 2016

F-Secure-SAFE-3

Pääsiäisen monet menot, ihanat ulkoilusäät ja ajan rauhoittaminen perheelle ja ystäville on pitänyt allekirjoittaneen aika tehokkaasti pois tietokoneen ääreltä viime päivät. Ja hyvä niin! Välillä on ihan oikein antaa aikaa myös elämälle, joka tapahtuu tässä ja nyt – kyllä sitä sitten täällä netissä ehtii taas roikkua.

Ilmeisesti monet muutkin tekivät saman päätöksen kanssani ja jättivät surffailut pääsiäisenä vähemmälle. Siltä ainakin vaikuttaa, kun katson F-Secure -arvontaan osallistuneiden määrää. Nettiturvallisuus ei ehkä ole se kaikkein mediaseksikkäin aihe, mutta sitäkin tärkeämpi nykyään, kun lähes kaikki asiat tulee hoidettua verkossa.

Eli vielä tämän päivän ajan on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa voittona on F-Secure SAFE -turvapalvelu laitteillesi vuoden ajaksi. Pääsiäisen vapaat on selvästi vaikuttanut osallistujien määrään, joten nyt tsäännssit on tosi korkealla!

Arvonta löytyy siis täältä.


3 Responses to “ARVONTA!!”

 1. Avatar Ninneri sanoo:

  Täytyy tännekin tulla testaamaan et onkohan kommentoinnissa jotain häikkää? Kovasti oon koittanu kommentoida muutamaankin postaukseen täs pääsiäisviikon mittaan ja nyt vasta tajusin et niitä ei näy missään. Oh well, yleensä mulla ei oo kummonen arpaonni joten ehkä en nyt ihan masennu vaikken saisikaan otettua osaa arvontaan :)
  Chromella selailen, ja nettiyhteys pitäs olla kunnossa.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Jostain syystä kaikki sun kommentit olivat päätyneet spam-filtteriin. En aina ihan tajua miten se toimii. Joskus kaikki mun omat kommenttini – tai siis vastaukset kommentteihin – meni aina ensin spämmeihin, mistä ne piti erikseen käydä kalastelemassa näkösälle.

   Mutta nyt sun kilpailuvastauksesi on siellä, missä pitääkin! (deletoin ne kaksi muuta)

 2. Avatar Ninneri sanoo:

  Aaaah okei, mä jo mietinkin et mitähän mun nettiyhteydessä on tällä kertaa vialla. Mutta ei sit mitään, mä jatkan spämmäilyä :D