F-Secure SAFE -arvonnan voittaja!

torstai 31. maaliskuu 2016

F-Secure SAFE

Suurkiitokset kaikille F-Secure SAFE arvontaan osallistuneille! Turvallisuusasiat kiinnostaa – ja ihan syystäkin. Nykyään kun puoli elämää pankkiasioista valokuvakansioihin ja yksityisiin viesteihin on verkossa. Riskit kasvavat sitä mukaa, kun käyttö – ja varsinkin avoimien wi-fi -verkkojen käyttö kasvaa.

Vuoden käyttöoikeuden F-Secure SAFE -palveluun voitti nimimerkki: Airiina!! Onneksi olkoon!

Airiinan kilpailuvastastaus: ”Tarvitsen heti kun läppäriäni ei ole suojattu mitenkään tällä hetkellä, Soneralla oli niin vaikea laittoinen suojaus etten saanut sitä laitettua ja peruin koko tietoturvan.”

Kokemuksesta voin sanoa, että F-Secure SAFE oli niin helppo asentaa, ettei tumpelommallekaan voi tulla hankaluuksia sen kanssa.

(Voittajalle on ilmoitettu myös sähköpostitse voitosta)


Kirjoittanut Minttu KLO 12:11 Kommentit pois päältä artikkelissa F-Secure SAFE -arvonnan voittaja!

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.