Elämäntaparemontti N-Y-T nyt!

sunnuntai 17. huhtikuun 2016

XL-S

Tiedän olevani varsinainen klisee, mutta täällä sitä taas ollaan, kevään korvalla elämäntaparemonttia tekemässä. Sopivasti boostia hommaan antaa Indiedaysin ja XL-S Medicalin kampanja, jonka tiimoilta pääsin testailemaan remppahommia tukevaa rasvansitojavalmistetta.

Välillä ihmettelen vilpittömästi sitä, miten vaikeaa kultaisen keskitien noudattaminen voi olla. Siis ei ole todellakaan mikään uutinen, että energiaa ei pitäisi ahtaa itseensä enempää kuin mitä kuluttaa. Ja jos tavoitteena on vyötärönympäryksen kaventaminen suhteen tulisi olla piirun verran miinuksella. Yksinkertaista ehkä, mutta käytännössä ei tosiaankaan aina helppoa!

XL-S

En oikeastaan ole mikään poppakonstien ystävä, enkä usko pikaisia tuloksia lupaileviin ihmekuureihin. Vielä en ole päässyt alkua pidemmälle XL-S Medicalin valmisteen kanssa. Kerron kyllä ehdottomasti kokemuksia, kunhan testivaihe on kestänyt vähän pidempään. Karkki oli melkein vihainen, kun sai tietää, mihin hullutukseen olen taas lähtenyt mukaan. Haha!

Itselleni kuitenkin suurin merkitys on sillä, että säännöllisesti nautittava valmiste muistuttaa ihan vain olemassaolollaan, että muutenkin pitäisi vähän skarpata.

Tavoitteenani ei missään tapauksessa ole mikään superhoikka perusstandardimuottiin sopiva ihannevartalo, mutta talven massakauden jälkeen vähän turhan monet lempparivaatteeni puristavat ja kiristävät epämiellyttävästi. Yleisesti haluaisin voida paremmin ja tavoitteenani onkin yleisen kevenemisen lisäksi myös ulkoilun lisääminen agendalle.

XL-S

Elämäntaparemontit on aina hauskimpia, kun mukana on samanhenkistä seuraa! Livenä voi joskus olla hankala löytää remppakavereita, mutta näin virtuaalisesti se on yleensä helpompaa.

Huikkaa tämän postauksen kommenttiboksiin omat elämäntaparemonttitavoitteesi ja olet mukana huikeassa arvonnassa. Palkintona on nimittäin 20 minuutin puhelinkonsultaatiot sekä Personal Trainer Piia Korisevan, että psykologi Mikael Saarisen kanssa!! Kilpailun säännöt löytyvät täältä! Vastausaikaa on ensi torstaihin 21.4. klo 23.59 asti!


9 Responses to “Elämäntaparemontti N-Y-T nyt!”

 1. Avatar Ritva sanoo:

  Tavoitteena saada 10 kg alkuun pois, se olis jo loistava saavutus. Sitten myöhemmin vielä muutama kilo lisää.

 2. Avatar Sofia sanoo:

  Säännöllinen lenkkeily olisi tavoitteena. :)

 3. Avatar SusannaS. sanoo:

  Viime vuonna treenasin kesällä olleeseen tapahtumaan aktiivisesti. Tällä jaksolla sai syödä aika huolettomasti kun kulutus oli suurta. No tapahtuma tuli ja meni. Syksyllä treenaaminenkin hiipui mutta syöminen jatkui samana kuin treenikaudella! Hups! Niitä tässä yritän sulatella. Kaikki apu on tarpeen.

 4. Avatar ingrid sanoo:

  Kuulun siihen ryhmään että 1kg per ikävuosi tulee lisää, tosi rasittavaa. Syön pääosin ok, ja arkiliikkuvuus kunnossa, joten tarvitsisin tietoa miten oikeasti toimia tässä kohtaa.

 5. Avatar Katri sanoo:

  Olin selkäleikkauksessa 2,5 kuukautta sitten, sitä ennen liikkuminen kivuista johtuen oli vaikeaa, ja leikkauksen jälkeen ei heti päässyt kuntoilemaan, tuli syötyäkin mitä sattuu. Pari kiloahan siinä taas tuli lisää! Nyt olisi tarkoitus päästä taas liikunnan makuun ja iloon, kuntouttaa selkää ja sulatella samalla muutaman vuoden aikana hiipineet ylikilot pois! :)

 6. Avatar Heli V. sanoo:

  Tätä on liikkeellä. Minäkin aloitin. Talven aikana minusta on kehkeytynyt oikein kunnon herkkuhiiri, ja se ei valitettavasti tarkoita että näyttäisin hyvältä vaan kaikki nami maistuu. Tähän saakka olen vasta lisännyt liikuntaa, mutta kyllä se tästä muukin. Blogi/vlog on valjastettava totuuden torveksi niin kyllä se siitä, ehkä. Ravintolisiä tai muita laihdutuksen apuja mulla ei ole käytössä.
  Tsemppiä meille kaikille!

 7. Avatar Hantsu sanoo:

  Olen taaperon äiti ja vauvan odottaja. Kaipaisin pientä kohennusta peruskuntooni, jota pidän yllä arkiliikunnalla ja vaunulenkeillä. Ruokavaliosta ja sen mahdollisista kehitysideoista olisi myös loistavaa päästä keskustelemaan asiantuntijan kanssa.

 8. Avatar Kesäiita sanoo:

  Hyvät neuvot kelpaisivat! Tavoitteena on kehdata kesällä bikineissä rannalle.

 9. Avatar Iina sanoo:

  15kg pakko saada pysyvästi pois. 4 lapsen äitinä en mieti itseäni ja sitten lohduttaudun herkuilla, typerää. Ulkopuolinen apu on tarpeen.