2 x Voittaja!

torstai 28. huhtikuun 2016

Parikin tosi kiva arvontaa on saatu lähiaikoina päätökseen. Vakionnettaremme, random.org, on valinnut voittajat sekä XL-S Elämäntaparemonttiarvontaan että Vaasan RuisNacho -jutun kilpailuun.

Ihan mitenkään älyttömän montaa osallistujaa ei kumpaankaan arvontaan tullut. Olisi tosi mielenkiintoista kuulla mielipiteitä, että miksi. Postausten lukijamäärät kun kuitenkin pyörivät siellä ihan normaaleissa lukemissa, ehkä jopa vähän ylikin. Oliko kysymykset liian hankalia, palkinnot epähoukuttelevia – vai onko vallalla yleinen kyllästyminen arvontoihin?

Vaasan RuisNachot

Vaasan RuisNacho -arvonnassa palkintona on Vaasan tuotepaketti. Onnellinen voittaja on…

nimimerkki: KAURA vastauksellaan:

”Tarjoaisin näitä pikkutapaksina vieraille erilaisin päällisin. Hyydykekakun (suolainen) pohjana haluaisin myös testata näitä. :)”

XL-S

XL-S Medicalin arvonnassa palkintona on 20 minuutin puhelinkonsultaatiot sekä Personal Trainer Piia Korisevan, että psykologi Mikael Saarisen kanssa. Lisäpotkua elämäntapojen remontointiin voitti…

nimimerkki: HANTSU vastauksellaan:

”Olen taaperon äiti ja vauvan odottaja. Kaipaisin pientä kohennusta peruskuntooni, jota pidän yllä arkiliikunnalla ja vaunulenkeillä. Ruokavaliosta ja sen mahdollisista kehitysideoista olisi myös loistavaa päästä keskustelemaan asiantuntijan kanssa.”

Lämpimät onnittelut molemmille voittajille!!

Kiitokset myös kaikille muille osallistujille! Voittajille on lähtenyt myös sähköpostilla tieto voitosta.


4 Responses to “2 x Voittaja!”

 1. Avatar Kaura sanoo:

  <3 Ihana ylläri. :) vastailinkin jo postiisi.

 2. Avatar Hantsu sanoo:

  Voi apua! Tämä palkinto olikin niin tervetullut JUST tähän hetkeen enemmän kuin ikinä, kiitos! Olen pysytellyt poissa s-postista lomallani toukokuun ajan, toivon hartaasti, etten ole jo ihan myöhässä (indiedaysin edustaja pyysi puh.numeroa 2.5. mennessä, laitoin sen hänelle nyt heti). Mikäli myöhästyin, toivottavasti ainakin joku skarpimmin onlinessa pysynyt sai palkinnon hyödynnettäväkseen. Aurinkoista kesäiltaa siulle! :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   No eiköhän se vielä onnistu – ei tässä nyt niin hurjan pitkään ole kuitenkaan vielä mennyt. :)